• Свеж
Аексит со 6-инчен резба на абразивни тркала и дискови 46 дијамантски обложени рамни лапчиња за мелење на површини за мелење на површини за мелење на површини за меле?
zoom_in

Аексит со 6-инчен резба на абразивни тркала и дискови 46 дијамантски обложени рамни лапчиња за мелење на површини за мелење на површини за

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

6-инчен надворешен дијаметар, 46 грицки, квалитетно електроелектирано тркало со рамен диск со дијаманти Тркалата со рамни кругови имаат дупка од 1/2-инчен ARBO_R за мелница за агол. Тие се апсолутно рамни и ги исполнуваат најпрецизните барања за фацетирање. За мелење и полирање накит, стакло, карпа, камен, granit_e, итн. Препорачано за грубо и фино мелење на материјалот за фасети, плус општо лапидарско мелење кога е потребна прецизност. 6-инчен надворешен дијаметар, 46 грицки, квалитетно електроелектирано тркало со рамен диск со дијаманти. Тркалата со рамни кругови имаат дупка од 1/2-инчен ARBO_R за мелница за агол. Тие се апсолутно рамни и ги исполнуваат најпрецизните барања за фацетирање. За мелење и полирање накит, стакло, карпа, камен, granit_e, итн. Препорачано за грубо и фино мелење на материјалот за фасети, плус општо лапидарско мелење кога е потребна прецизност. 6-инчен надворешен дијаметар, 46 решетки, квалитетно електроелектирано тркало со рамен диск со дијамантски лап. Тркалата со рамни кругови имаат дупка од 1/2-инчен ARBO_R за мелница за агол. Тие се апсолутно рамни и ги исполнуваат најпрецизните барања за фацетирање. За мелење и полирање накит, стакло, карпа, камен, granit_e, итн . Препорачано за грубо и фино мелење на материјалот за фасети, плус општо лапидарско мелење кога е потребна прецизност.

Product Name:
Diamond Disc
Package Content:
1 x Diamond Disc
Weight:
264g
Material:
Metal,Diamond Coated
Color:
Silver Tone
Outer Diameter:
152mm / 6-inch
Arbo_r Hole Diameter:
12.7mm / 1/2-inch
Thickness:
2.5mm / 0.1-inch
Grit:
46

Поврзани производи..