• Свеж
Veemoon 4 парчиња што висат дома кука реквизит Проширете ги столбовите за закачалки куки за балкон подрачје кука за облека, спојување на столб високо со завеса од не'рѓ?
zoom_in

Veemoon 4 парчиња што висат дома кука реквизит Проширете ги столбовите за закачалки куки за балкон подрачје кука за облека, спојување на столб

DEN 1510.40

Стока
check Во продавницата

Пол за облека со кука : Направено од добар пластичен и не'рѓосувачки челик материјал, издржлив и може да се користи долго време Кука за слепи пол на прозорецот : Овој стап за стигнување на завесата со високо достигнување е многу корисен и удобен за употреба, можете лесно да го држите. Пол за облека за легура : А за вашиот секојдневен живот, со што облеката е полесно да се мие и да виси време. Пол за облека за балкони : Направено од одлична изработка, и трајно и нема лесно. Куки за закачалка за облека : Прачка за избор на облека, овој пол за сушење облека е многу корисен и удобен за употреба, можете лесно да го држите. Пол за облека со кука : Направено од добар пластичен и не'рѓосувачки челик материјал, издржлив и може да се користи долго време. Кука за слепи пол на прозорецот : Овој стап за стигнување на завесата со високо достигнување е многу корисен и удобен за употреба, можете лесно да го држите. Пол за облека за легура : А за вашиот секојдневен живот, со што облеката е полесно да се мие и да виси време. Пол за облека за балкони : Направено од одлична изработка, и трајно и нема лесно. Куки за закачалка за облека : Прачка за избор на облека, овој пол за сушење облека е многу корисен и удобен за употреба, можете лесно да го држите. Список на пакети 1 x Облека Достигнете ги карактеристиките на шипката- капацитет за лежиште, овој пол за сушење облека е многу лесен за употреба и носење.

Поврзани производи..