• Свеж
ФАКЕМЕ бања countertop Организатор Козметичка полица за складирање Полка, полица за облекување на ковано железо за завршна обработка за маса за облекување во спална со?
zoom_in

ФАКЕМЕ бања countertop Организатор Козметичка полица за складирање Полка, полица за облекување на ковано железо за завршна обработка за маса

DEN 257.60

Стока
check Во продавницата

【Повеќенаменски】 Организатор на countertop за бања може да се користи за складирање на козметика, очила за вода, накит, леб, закуски или други мали предмети на полицата 【Прилики】 полицата за складирање на countertop е погодна за спални соби, дневни простории, кујни, хотели, домови, итн., И исто така е многу исклучителна фотографија за фотографии. 【Декоративна решетка】 Лесна луксузна решетка за складирање со фино изработка што може да додаде функционалност и елеганција во која било просторија во вашиот дом. 【Трајни】 Козметичкиот организатор е изработен од железен материјал, силен и издржлив, водоотпорен и 'рѓосан, стабилен и издржлив. Rack решетката за складирање на десктоп】 Решетка за складирање со повеќе слоеви, обезбедете повеќе простор за складирање на вашите предмети, ви помагаат да ја одржувате вашата работна површина чиста и уредна. Опис : - 【Решетката за складирање на десктоп】 Решетка за складирање на повеќе слоеви, обезбедете повеќе простор за складирање на вашите предмети, ви помагаат да ја одржувате вашата работна површина чиста и уредна. - 【Трајни】 Козметичкиот организатор е изработен од железен материјал, силен и издржлив, водоотпорен и 'рѓосан, стабилен и издржлив. - 【Повеќенаменски】 Организатор на countertop за бања може да се користи за складирање на козметика, очила за вода, накит, леб, закуски или други мали предмети на полицата.

- Material :
Iron
Size Chart:
2 Layer:
38.5cmx15.2cmx18.7cm/15.16inchx5.98inchx7.36inch
3 Layer:
38.5cmx15.2cmx29cm/15.16inchx5.98inchx11.42inch
Package Includes:
1 Countertop Organizer:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Поврзани производи..