• Свеж
Bucros Retro телевизиска шема на ткиво кутија за чување хартија за складирање на хартија
zoom_in

Bucros Retro телевизиска шема на ткиво кутија за чување хартија за складирање на хартија

DEN 816.00

Стока
check Во продавницата

Направени од материјали, ng и издржлив, долг животен век Може да се користи за складирање на тенка хартија, ролна хартија и разни видови хартија. Врвниот дизајн на полицата може да има мобилни телефони, козметика, накит, часовници и други предмети. Автоматско затворање на капакот, отворете го и затворете го лесно и лесно. На дното има силиконска подлога што не е лизгање, што не е лесно да се движи и е стабилно. Направени од материјали, ng и издржлив, долг животен век. Може да се користи за складирање на тенка хартија, ролна хартија и разни видови хартија. Врвниот дизајн на полицата може да има мобилни телефони, козметика, накит, часовници и други предмети. Автоматско затворање на капакот, отворете го и затворете го лесно и лесно. На дното има силиконска подлога што не е лизгање, што не е лесно да се движи и е стабилно. Функција : Направено од материјали, NG и издржлив, долг животен век. Може да се користи за складирање на тенка хартија, ролна хартија и разни видови хартија. Дизајнот на врвните полици може да има мобилни телефони, козметика, накит, часовници и други артикли. -Коинг-покритие, отворете го и затворете го лесно и лесно. Постои силиконска подлога што не се лизга на дното, што не е лесно да се преместува и стои стабилно. Спецификација : Тип на производ : Ткиво боксер : Пластиказа : 20.

Product Type:
Tissue Box
Material:
Plastic
Size:
20.1X14.3X15.1Cm / 7.9X5.6X5.9In
Color:
White Gray, Orange Green, Yellow Blue (Optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
Transition:
1Cm 10Mm 0.39Inch
Due to Manual Measurement, Please Allow an Error of 0-1 Cm. Make Sure You Don’T Mind Before Bidding.:
Due to the Differences between Different Monitors, the Picture May Not Reflect the Actual Color of the Item. Thank You!:
Package Includes:
1 X Tissue Box:
If You Have Any Questions About the Product, Please Contact Me, We Will Contact You Within 24 Hours and Give You a Satisfactory Answer. :

Поврзани производи..