• Свеж
100 Пакет Хартиени Салфетки, Гроздобер Статуа На Слободата Отпечатоци Коктел Салфетки, Сервиси Салфетки За Свадба, Вечера, Забава, Декоративна Хартија 13 х 13 Инчи 2-Сл?
zoom_in

100 Пакет Хартиени Салфетки, Гроздобер Статуа На Слободата Отпечатоци Коктел Салфетки, Сервиси Салфетки За Свадба, Вечера, Забава, Декоративна

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ГОЛЕМИНА : 13 х 13 инчи се одвиваат, 6,5 х 6,5 инчи преклопени МАТЕРИЈАЛ : Изработени од висококвалитетна дрвена пулпа, овие салфетки се нетоксични и безбедни за употреба. СЕ КОРИСТИ За : Овие Салфетки за печатење Статуа На Слободата се совршени за Тематски Салфетки За Забави За Чај, Свадби, Материјали за Забави За Туширање за невести, а може да се користат и за семејни/роденденски забави и прослави. Висок Квалитет : Овие салфетки од 2 слоја се доволно цврсти за лесно да се справат со помали излевања, многу апсорбирачки и меки. ЕКОЛОШКИ : Изработени Од одржлива, биоразградлива хартија, нашите салфетки ги одржуваат чисти и вашите маси и нашата планета!. ГОЛЕМИНА : 13 х 13 инчи се одвиваат, 6,5 х 6,5 инчи преклопени. МАТЕРИЈАЛ : Изработени од висококвалитетна дрвена пулпа, овие салфетки се нетоксични и безбедни за употреба. СЕ КОРИСТИ За : Овие Салфетки за печатење Статуа На Слободата се совршени за Тематски Салфетки За Забави За Чај, Свадби, Материјали за Забави За Туширање за невести, а може да се користат и за семејни/роденденски забави и прослави. Висок Квалитет : Овие салфетки од 2 слоја се доволно цврсти за лесно да се справат со помали излевања, многу апсорбирачки и меки. ЕКОЛОШКИ : Изработени Од одржлива, биоразградлива хартија, нашите салфетки ги одржуваат чисти и вашите маси и нашата планета!.

Поврзани производи..