• Свеж
Платно за еднократно подлога за четкички - рамни глави за замена за влажно или суво чистење на подот
zoom_in

Платно за еднократно подлога за четкички - рамни глави за замена за влажно или суво чистење на подот

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

1 Изработено од висококвалитетен материјал со влакна, здрав и еколошки, лесен за употреба, МОП е премногу валкана, премногу лоша за да го замени товарот и лесно да се добие, нема потреба да се смени неволјите на МОП. Течното рабување на цвест и дебелата површина на мапата обезбедува долготрајна подлога за чистење.Семи што може да се искористи и да се употреби - испуштете ги алиштата или миењето на рацете и висат суво за долготрајни перформанси за чистење.Покажи нечистотија, маснотии, масла и подобро од крпа за крпа од тери. ваш и еднократно. Изработено од висококвалитетен материјал за влакна, здрав и еколошки, лесен за употреба, МОП е премногу валкана, премногу лоша за да го замени товарот и лесно да се добие, нема потреба да се смени проблемот со MOP2. Течното рабување на цвест и густа површина на мапата обезбедува долготрајна подлога за чистење. Ваш и еднократно - пад на алиштата или миењето на рацете и висат суво за долготрајни перформанси за чистење.Покажи нечистотија, маснотии, масла и подобро од крпа од крпа од тери. Затегнувањето на цврстиот цвест и дебелата површина на мапата обезбедува долготрајна подлога за чистење. Подготвување и еднократно - пад во алиштата или миењето на рацете и висат суво за долготрајни перформанси за чистење. Стапици нечистотија, маснотии, масла и подобро од крпа од крпа од тери.

Features:
1. Made of high-quality fiber material, healthy and environmentally friendly, easy to use, the mop is too dirty, too bad to replace the loading and easy to get, no need to change the trouble of the mop:
2. Tight seam edging and a thick nap mop surface ensures a long lasting cleaning pad.:
3. Washable & reusable - drop in the laundry or hand wash and hang dry for long lasting cleaning performance.:
4. Traps dirt, grease, oils and better than a terry cloth towel:
5. Washable and reusable:
Specification:
Condition:
100%brand new
Material:
Chenille
Weight:
72g
Product size:
(1cm=0.39inch approx)
Outer size:
42 x 16cm/16.53 x 6.29inch
Inner size:
37.5 x 10cm/14.76 x 3.93inch
Color:
Cream-coloured, purple(Optional)
Package list:
1 x Mop Replace Cloth(Mop head not included):
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..