• Свеж
Покрив за ламба на рептили, анти-скалд-заштитен абажур, чувар на грејачи на рептили, светло кафез на топлинска ламба за влекачи, анти-скалад лабави за влекачи за жел?
zoom_in

Покрив за ламба на рептили, анти-скалд-заштитен абажур, чувар на грејачи на рептили, светло кафез на топлинска ламба за влекачи,

DEN 398.24

Стока
check Во продавницата

【Со кука】 : капакот на мрежната мрежа со кука на дното, можете да ја инсталирате сијалицата насекаде, лесна за употреба Искачување на сенката за греење на миленичиња за греење е лесна за ракување, инсталирајте ја UVB ламбата, приклучете го и вклучете го прекинувачот за употреба. 【Анти -скала】 : Рептили и водоземци сакаат топлина, но директен контакт со изворите на топлина може да му наштети на нивната деликатна кожа. Нашата покривка на ламбата на влекачи може подобро да ги заштити вашите желки, гуштери и други миленичиња од директен контакт со извори на топлина. 【Широко користено】 : Гарда за грејач за кафез е погоден за повеќето влекачи и други миленичиња, како што се гекос, камелеони, терапини, рогови од жаби, миленичиња змии, птици, желки, змии, гуштери, жаби, пилиња, хрчаци, итн. и сигурни】 : Светилка за заштита на влекачи можат да спречат изгореници од миленичиња, како и да спречуваат кршење на светилки, електрична енергија, стареење, експлозии и сл. Отпорен на корозија, долг живот. Цврста структура и капацитетот за дисипација на топлина со висока ефикасност. Цврст и издржлив, лесен за употреба. 【Со кука】 : капакот на мрежната мрежа со кука на дното, можете да ја инсталирате сијалицата насекаде, лесна за употреба. Искачување на сенката за греење на миленичиња за греење е лесна за ракување, инсталирајте ја UVB ламбата, приклучете го и вклучете го прекинувачот за употреба. 【Анти -скала】 : Рептили и водоземци сакаат топлина, но директен контакт со изворите на топлина може да му наштети на нивната деликатна кожа. Нашата покривка на ламбата на влекачи може подобро да ги заштити вашите желки, гуштери и други миленичиња од директен контакт со извори на топлина. 【Широко користено】 : Гарда за грејач за кафез е погоден за повеќето влекачи и други миленичиња, како што се гекос, камелеони, терапини, рогови од жаби, миленичиња змии, птици, желки, змии, гуштери, жаби, пилиња, хрчаци, итн.

Item Type:
Reptile Heat Lamp Shade
Material:
Iron
Size:
Approx. 11x7x7cm/4.3x2.8x2.8in
Anti Bite Tube:
Approx. 14.5cm/5.7in
Power Cable:
Approx. 1.8m/5.9ft
Weight:
Approx. 300g/10.6oz
Color:
Black
Applicable Light Port:
E27 (Shipped Without Bulb)
Description:
Plug in the Switch That is Used, Safe and Anti Hot
Use:
Pet Heating Lampshade, to Prevent Pet Burns
Power Available:
25W, 50W, 75W, 100W, 150W, 200W, 250W
Package List:
1 x Reptile Heat Lamp Shade   
Note:
1. Please allow for some errors in manual measurements.2. Shipped without bulbs.

Поврзани производи..