• Свеж
8 Во 1 Електронски Комплет За Чистење-Средство За Чистење Тастатура, Комплет За Чистење Тастатура, Средство За Чистење Лаптопи, Комплет За Чистење Лаптопи, Сите Во Е?
zoom_in

8 Во 1 Електронски Комплет За Чистење-Средство За Чистење Тастатура, Комплет За Чистење Тастатура, Средство За Чистење Лаптопи, Комплет

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Содржи 5мл раствор за чистење Слободен велур крпа за чистење. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : овој електронски комплет за чистење 8-во-1 вклучува 1 голема четка со висока густина, пенкало за чистење 3-во-1 (2 мини четки и 1 стадо памук), 1 извлекувач на капачиња, 1 држач за мобилен телефон, 1 влакненца за чистење екран, 1 шише со спреј (5мл раствор за чистење) и 1 крпа за чистење велур (комплементарна) за да се задоволи секоја потреба за чистење. КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА AIRPODS и IPHONE : мини четката со висока густина се користи за чистење на дамките од пукнатините,како што се слушалките и звучните дупки на телефонската мрежа, сунѓерот за собирање се користи за чистење на дупката за куќиштето за полнење на слушалките. ЧИСТАЧ на ТАСТАТУРА : извлекувачот на тастатурата може да се користи за отстранување на капачињата на копчињата на механичката тастатура и потоа користете ја четката за чистење за да ја исчистите прашината и дамките во празнините на тастатурата.(Се препорачува да фотографирате за да го зачувате редоследот на буквите пред да ја расклопите тастатурата). ЧИСТАЧ ЗА ЕЛЕКТРОНИКА ЗА ЕКРАНИ : комплет За Чистење Електроника за лаптоп/телефони/i Pad/лаптопи/компјутерски екран итн, вграден дизајн со спреј од 5 ml, поудобен за употреба. Ткаенината со влакна и фланелната ткаенина се доволно меки за да не го изгребат екранот.

Поврзани производи..