• Свеж
ПРЕТИЗУМ Јапонски Декор Трпезарија Маса Декор 3 парчиња Керамички Астронаут Стапчиња За Јадење Лавици Спејсмен Стапчиња За Јадење Држач Држач За Држачи За Садови ?
zoom_in

ПРЕТИЗУМ Јапонски Декор Трпезарија Маса Декор 3 парчиња Керамички Астронаут Стапчиња За Јадење Лавици Спејсмен Стапчиња За Јадење

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Мазна површина без бруси, тоа нема да му наштети на вашата рака држач за складирање стапчиња за јадење Овој сет на практични и држачи за стапчиња за домаќинство можете да го купите по прифатлива цена цртан филм решетка за стапчиња за јадење. Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба астронаутските стапчиња за јадење се одмораат. Убаво за држење стапчиња за јадење, лажица, вилушки за одмор, помагајќи ви да создадете чиста и елегантна средина за јадење држач за садови. Погоден за дома, хотел, ресторан, ресторан за брза храна, трговски центар, украсни штандови за стапчиња за јадење. Мазна површина без бруси, тоа нема да му наштети на вашата рака држач за складирање стапчиња за јадење. Овој сет на практични и држачи за стапчиња за домаќинство можете да го купите по прифатлива цена цртан филм решетка за стапчиња за јадење. Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба астронаутските стапчиња за јадење се одмораат. Убаво за држење стапчиња за јадење, лажица, вилушки за одмор, помагајќи ви да создадете чиста и елегантна средина за јадење држач за садови. Погоден за дома, хотел, ресторан, ресторан за брза храна, трговски центар, украсни штандови за стапчиња за јадење. Карактеристики-Боја : Сина.- Материјал : Керамика.

Поврзани производи..