• Свеж
Светло За регистарска Табличка, 12v Регистарска Табличка Светло Сина ЛЕР СО Заграда Универзална ЗА МОТОЦИКЛ АВТОМОБИЛ КАМИОН Р. В.
zoom_in

Светло За регистарска Табличка, 12v Регистарска Табличка Светло Сина ЛЕР СО Заграда Универзална ЗА МОТОЦИКЛ АВТОМОБИЛ КАМИОН Р. В.

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Применливи модели : Сосема ново висококвалитетно светло ЗА регистарска табличка 12 V, погодно за повеќето мотоцикли, автомобили, камиони, приколки и R, итн Применливи модели : Сосема ново висококвалитетно светло ЗА регистарска табличка 12 V, погодно за повеќето мотоцикли, автомобили, камиони, приколки и R, итн. Висококвалитетни материјали : изработени од избрани висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и метални материјали, силни и издржливи, не се лесни за деформација, отпорни на абење и отпорни на гребење. Добра отпорност на временските услови, без ' рѓа, не е лесна за оксидација и стареење. Употреба на производот : светлото на Регистарската табличка е изградено со 3 мониста СО супер светла ЛЕД светилка со голема осветленост за да се обезбеди безбедност при возењето. Може да се користи како лиценца плоча светла, чекор светла, вратата светла. Прецизно производство : светлото на регистарската табличка е прецизно произведено од професионална фабрика и се подложува на строга проверка и тестирање на квалитетот. Ламбата на регистарската табличка има мала потрошувачка на енергија, заштеда на енергија, без бучава, без електронски пречки и долг работен век. Лесно за инсталирање : светлото на регистарската табличка е лесно за инсталирање, директно фиксирано со завртки, без комплицирани алатки, лесни за употреба, заштеда на време и заштеда на труд. Применливи модели : Сосема ново висококвалитетно светло ЗА регистарска табличка 12 V, погодно за повеќето мотоцикли, автомобили, камиони, приколки и R, итн. Применливи модели : Сосема ново висококвалитетно светло ЗА регистарска табличка 12 V, погодно за повеќето мотоцикли, автомобили, камиони, приколки и R, итн. Висококвалитетни материјали : изработени од избрани висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и метални материјали, силни и издржливи, не се лесни за деформација, отпорни на абење и отпорни на гребење. Добра отпорност на временските услови, без ' рѓа, не е лесна за оксидација и стареење.

Item Type:
Motorcycle License Plate Light
Material:
Metal+ABS
Light Color:
Blue
Voltage:
12V
Fitment:
Universal motorcycle number plate light
How to Use:
Wiring method:
1. Connect the black wire to the negative pole;:
2. Connect the red wire to the positive pole.:
Package List:
1 x LED Light1 x Bracket:
2 x Screw:

Поврзани производи..