• Свеж
Абаодам 4 Нивоа Кекс Штанд Торта Десерт Сервирање Држач За Прикажување Дрво Кула Во Собата За Мали Пита Пециво Свадба Бебе Роденден Попладне Чај Партија Јасен Акри?
zoom_in

Абаодам 4 Нивоа Кекс Штанд Торта Десерт Сервирање Држач За Прикажување Дрво Кула Во Собата За Мали Пита Пециво Свадба Бебе Роденден Попладне

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ ТОРТА; Држач За Кекси од 4 Нивоа Јасни Пластични Плочи и Метални Потпори Десерт Стабилна Решетка За Прикажување Кула Послужавник за Свадбен Роденден Туш За Бебиња Aut Забава За Чај За Ноќта на Вештерките ДРЖАЧ За КЕКСИ Совршен За празнични настани : Како божиќни и забави За Благодарност, семеен оброк Совршен За прикажување кекси, предјадења, бисквити, бонбони, пита и други забавни задоволства. Овој држач за сервирање е изработен од акрилен материјал, издржлив и стабилен, може да ви служи долго време. АКРИЛНА КУЛА за КЕКСИ структурирана со добро изработени пластични плочи и метални потпори и вртливи, за внатрешна и надворешна употреба во многу прилики : држачи за дисплеи за кекси,, бонбони, десерти, закуски итн., совршен за свадба роденден антен чај бебе туш партија. ШТАНД ЗА КЕКСИ ЗА ЗАБАВИ; совршен штанд за кекси и торта за свадба, свршувачка, чајна забава, банкет, роденден, туш за бебиња, Божиќ итн. Овој штанд за сервирање на нивоа е полн со убавина и шарм, лесно освојувајќи ги вашите услуги. ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ ТОРТА; Држач За Кекси од 4 Нивоа Јасни Пластични Плочи и Метални Потпори Десерт Стабилна Решетка За Прикажување Кула Послужавник за Свадбен Роденден Туш За Бебиња Aut Забава За Чај За Ноќта на Вештерките. ДРЖАЧ За КЕКСИ Совршен За празнични настани : Како божиќни и забави За Благодарност, семеен оброк Совршен За прикажување кекси, предјадења, бисквити, бонбони, пита и други забавни задоволства. Овој држач за сервирање е изработен од акрилен материјал, издржлив и стабилен, може да ви служи долго време. АКРИЛНА КУЛА за КЕКСИ структурирана со добро изработени пластични плочи и метални потпори и вртливи, за внатрешна и надворешна употреба во многу прилики : држачи за дисплеи за кекси,, бонбони, десерти, закуски итн., совршен за свадба роденден антен чај бебе туш партија. ШТАНД ЗА КЕКСИ ЗА ЗАБАВИ; совршен штанд за кекси и торта за свадба, свршувачка, чајна забава, банкет, роденден, туш за бебиња, Божиќ итн. Овој штанд за сервирање на нивоа е полн со убавина и шарм, лесно освојувајќи ги вашите услуги.

Поврзани производи..