• Свеж
Организатор на пластични кутии Kinsorcai 11 'со отстранлив фиока, организатор за шиење кутија, кутија за складирање на занаетчиство и уметност, кутија за организатор за ?
zoom_in

Организатор на пластични кутии Kinsorcai 11 'со отстранлив фиока, организатор за шиење кутија, кутија за складирање на занаетчиство

DEN 303.84

Стока
check Во продавницата

Комплетот за складирање е разноврсен, добро дизајниран сет Вклучете се со геометриско заклучување за мазна и лесна употреба. Случајот за складирање има рачка за лесно транспорт и отстранлив фиока со мали прегради. Приближна јасна, корисна кутија за складирање со рачка за да ги одржувате вашите најважни работи. Совршено за материјали за уметност и занаетчиство, алатки, лекови, комплет за шиење, козметика или материјал за риболов. Комплетот за складирање е разноврсен, добро дизајниран сет. брава со геометриско заклучување за мазна и лесна употреба. Службеникот за складирање има рачка За лесно транспорт и отстранлив фиока со мали прегради. Приближна јасно, корисна кутија за складирање со рачка за да ги одржувате вашите најважни работи. Чиста, корисна кутија за складирање со рачка за да ги одржите вашите најважни работи. Црната боја е забавна и привлечна за да се донесе насекаде. Совршен за материјали за уметност и занаетчиство, алатки, медицина, комплет за шиење, козметика или материјал за риболов. Комплетот за складирање е разноврсен, добро дизајниран сет. Вклучете се со геометриско заклучување за мазна и лесна употреба. Случајот за складирање има рачка за лесно транспорт и отстранлив фиока со мали прегради. Approximate Dimensions : 10. Clear, handy storage box with handle to keep your essentials organized.

Поврзани производи..