• Свеж
6 бои 3Д јавор лисја на ноктите сјајни секвенци паѓаат декорации за нокти холографски сјај дизајн есенски јавор за нокти сјајни снегулки за жени девојки Денот на бл?
zoom_in

6 бои 3Д јавор лисја на ноктите сјајни секвенци паѓаат декорации за нокти холографски сјај дизајн есенски јавор за нокти сјајни снегулки

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Спакувано : 6 мрежи јавор остава сјајни снегулки на ноктите Можете да изберете различни бои за да ги украсите ноктите, треперливи, убави и шик, да дадете повеќе луксузни чувства на вашата уметност за нокти. Висок квалитет : Секвенците за сјајни нокти од 3 D јавор се изработени од квалитетен пластичен материјал, мала големина и лесна, издржлива употреба на непријател; Тие се безбедни, нетоксични, еколошки, безопасни за ноктите, лесни за примена на природни или вештачки нокти. Лесен за употреба : Не е потребна посебна вештина за уметност за нокти, не мора да се грижите за тоа дека не сте во можност успешно да ги примените сјајните сјајни на ноктите. Сè додека ја следат нашата инструкција, јавор остава сјајот на уметноста на ноктите, лесно се применува природни или вештачки нокти. Повеќекратна употреба : Холографскиот сјај е погоден за да се примени на ноктите на UV гел, акрилните нокти, природните нокти и сл. Можете исто така да ги користите за да го украсите вашиот дом, случајот на мобилниот телефон, очилата, направената картичка, уметноста на телото, итн. Услуги на продавачот : Ние секогаш стоиме на страната на клиентот за да се обезбеди квалитетот на производите. Ако имате какви било прашања во врска со холографските листови од лисја, ние ќе се справиме со тоа што е можно побрзо, ќе ви дадеме задоволувачко искуство за купување. Спакувано : 6 мрежи јавор остава сјајни снегулки на ноктите. Можете да изберете различни бои за да ги украсите ноктите, треперливи, убави и шик, да дадете повеќе луксузни чувства на вашата уметност за нокти. Висок квалитет : Секвенците за сјајни нокти од 3 D јавор се изработени од квалитетен пластичен материјал, мала големина и лесна, издржлива употреба на непријател; Тие се безбедни, нетоксични, еколошки, безопасни за ноктите, лесни за примена на природни или вештачки нокти. Лесен за употреба : Не е потребна посебна вештина за уметност за нокти, не мора да се грижите за тоа дека не сте во можност успешно да ги примените сјајните сјајни на ноктите. Сè додека ја следат нашата инструкција, јавор остава сјајот на уметноста на ноктите, лесно се применува природни или вештачки нокти.

Color:
Multi-color.
Type:
Nail fakes sequin.
Quantity:
6 colors/set.
Size:
7.3cm x 4.7cm x 1.1cm.
Package Contents:
1box 3D maple leaf flakes nail sequins.
How to Use:
For Nail Arts :
1. Prepare your nails with uv base coat and cure it under uv lamp. :
2. Apply uv color gel(Do not cure). :
3. Apply nail glitter/sequins onto your nails. :
4. Cure it under uv lamp. :
5. Seal it with uv top coat and cure it under uv lamp. :
For Make Up:
You need to use the eyelash glue or glitter primer to adhesive to stick the flakes on your body. :

Поврзани производи..