• Свеж
AhaStyle 3 Парови AirPods Pro 2-Та Генерација На Ушни Куки Qued Додадена Торбичка За Складирање Fti-Slip Уво Ги Покрива Силиконските Додатоци Компатибилни Со Apple AirPods Pro 2-та Генерац?
zoom_in

AhaStyle 3 Парови AirPods Pro 2-Та Генерација На Ушни Куки Qued Додадена Торбичка За Складирање Fti-Slip Уво Ги Покрива Силиконските

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

①ВКЛОПЕТЕ ГИ AIRPODS PRO 2é ве Молиме имајте предвид дека ОВИЕ куки за уши одговараат САМО На Air Pods Pro 2 Не е компатибилен Со Air Pods 1/2/3 и Air Pods Про 2019. 【ономски дизајн куките за уши совршено и безбедно одговараат на вашите уши. Одлично за трчање, џогирање, возење велосипед и какви било други активности. ●УДОБНО ЗА НОСЕЊЕ е Направено Од врвен силиконски материјал со ултра лесен, обезбедувајќи долготрајна удобност на вашите уши. ●ДОПОЛНИТЕЛНА СИЛИКОНСКА ТОРБИЧКА●3 Пара Големи, Торбичка За Складирање, Air Pods Pro 2 не се наплаќаат со куките за уши, чувајте ги куките за уши во торбичката за да ги наполните Вашите Air Pods Pro 2. ●ТОПЛИ СОВЕТИ●Air Pods Pro 2 и случајот за полнење не се вклучени(30-Дневна Гаранција За Враќање На Парите И 1-Годишна Гаранција За Замена).

Поврзани производи..