• Свеж
Склопувачки Слив За Кујнски Мијалник Држач За Сунѓер За Сунѓер Кујнска Славина Решетка За Складирање Сунѓер и Решетка За Крпи Одводна Корпа Домашна Кујна Алатки З?
zoom_in

Склопувачки Слив За Кујнски Мијалник Држач За Сунѓер За Сунѓер Кујнска Славина Решетка За Складирање Сунѓер и Решетка За Крпи

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Лесна Инсталација : Хуманизиран Дизајн, Лесен За И МиењеИзработен Од Пп Материјал, Тој е Постабилен и не Се Тресе. Ротирачки Дизајн : Може Да Задоволи Различни Потреби, Да се Прилагоди на Различни Големини, Слободно Да ја Прилагоди Висината и може да Прими Голем капацитет. Вентилиран Одвод : Создадете Средина, Одржувајте Ја Сува, Одводните Дупки Се Рамномерно Распоредени И Поздраво Е Да Не Се Собира Вода. Лесен За Складирање : Прибор За Чистење Лесен за складирање, Таква Течност За Миење Садови, Четка За Топка Итн. Удобно Е За Ракување На Соодветна Висина И Погодно За Секојдневно Чистење. Јадење Сушење Мат Со Решетката Р. Во Собата погоре Мијалник Сад Решетката Сад Дренажа Душеци. Лесна Инсталација : Хуманизиран Дизајн, Лесен За И Миење.Изработен Од Пп Материјал, Тој е Постабилен и не Се Тресе. Ротирачки Дизајн : Може Да Задоволи Различни Потреби, Да се Прилагоди на Различни Големини, Слободно Да ја Прилагоди Висината и може да Прими Голем капацитет. Вентилиран Одвод : Создадете Средина, Одржувајте Ја Сува, Одводните Дупки Се Рамномерно Распоредени И Поздраво Е Да Не Се Собира Вода. Лесен За Складирање : Прибор За Чистење Лесен за складирање, Таква Течност За Миење Садови, Четка За Топка Итн. Удобно Е За Ракување На Соодветна Висина И Погодно За Секојдневно Чистење.

Поврзани производи..