• Свеж
Капакот На Куќиштето на телефонот Е Компатибилен Со Универзитетот iPhone 11 Од X Notre 12 Dame Pro Max Golden Se 2020 Лого 7 6 8 Плус Xs Xr Мини Додатоци За Гребење Водоотпорен, Транспарент?
zoom_in

Капакот На Куќиштето на телефонот Е Компатибилен Со Универзитетот iPhone 11 Од X Notre 12 Dame Pro Max Golden Se 2020 Лого 7 6 8 Плус Xs Xr

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Дизајниран да одговара на сите видови iphone i Phone 6 6s 6-ПЛУС 6s-ПЛУС 7 8 7-ПЛУС 8-ПЛУС XS XS XS-Max 11 11-PRO 11-PRO-MAX 12 12-МИНИ 12-PRO 12-PRO-MAX Секое од нашите уметнички дела е отпечатено со мастило без мирис, сертифицирано мастило отпорно на гребење и силно отпорно на гребење. Тенок и лесен СО ув облога против гребење, подигнати гумени страни што апсорбираат удари и лесни копчиња заштитени со притискање за рационализирана употребливост. Слики со висока дефиниција : Нашите дизајни се печатат со помош НА технологија ЗА 3д печатење што овозможува да се создадат висококвалитетни издржливи куќишта за телефони; Сликата е доказ за гребење, не-пилинг и сликата никогаш не згаснува. 3д-печатениот дизајн изгледа рачно изработен и ја прави Луксузната Серија На Воздух повеќе од заштитна футрола за телефон но, исто така, израз на вашата личност. Квалитет : гаранција за квалитет 100 проценти враќање на парите, а враќањето/размената се олеснуваат. Компатибилни телефонски модели : i Phone серија. Дизајниран да одговара на сите видови iphone i Phone 6 6s 6-ПЛУС 6s-ПЛУС 7 8 7-ПЛУС 8-ПЛУС XS XS XS-Max 11 11-PRO 11-PRO-MAX 12 12-МИНИ 12-PRO 12-PRO-MAX. Секое од нашите уметнички дела е отпечатено со мастило без мирис, сертифицирано мастило отпорно на гребење и силно отпорно на гребење. Тенок и лесен СО ув облога против гребење, подигнати гумени страни што апсорбираат удари и лесни копчиња заштитени со притискање за рационализирана употребливост.

Поврзани производи..