• Свеж
Хемотон Решетката Челик Мијалник Организатор Кујна Тапа Сунѓер Дренажа Чешма Чување Виси Полица За Кујна Голем Челик Мијалник Нерѓосувачки Челик Тапа Нерѓосувач?
zoom_in

Хемотон Решетката Челик Мијалник Организатор Кујна Тапа Сунѓер Дренажа Чешма Чување Виси Полица За Кујна Голем Челик Мијалник Нерѓосувачки Челик

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Може да се користи и за ставање стаклени машини за бричење или крпи во кујната Каде и да е потребно. Силна Носивост - Нашиот Држач за Сунѓер за Славина за Мијалник повеќе смирувачки за поставување статии, бањата исто така може да се стави во различни режими на апликација. Нема потреба да користите алатки и дупки за дупчење, само користете ги опремените сврзувачки елементи за да ја заклучите славината на славината. Кутијата за складирање на славината може да се користи како решетка за сунѓер, решетка за сапун, решетка за сушење партали, решетка за сушење четки за миење садови, решетка за складирање итн. Изработени од врвен материјал, отпорен на ' рѓа и издржлив, отпорен на гребење и отпорен на деформација. Може да се користи и за ставање стаклени машини за бричење или крпи во кујната. Каде и да е потребно. Силна Носивост - Нашиот Држач за Сунѓер за Славина за Мијалник повеќе смирувачки за поставување статии, бањата исто така може да се стави во различни режими на апликација. Нема потреба да користите алатки и дупки за дупчење, само користете ги опремените сврзувачки елементи за да ја заклучите славината на славината. Кутијата за складирање на славината може да се користи како решетка за сунѓер, решетка за сапун, решетка за сушење партали, решетка за сушење четки за миење садови, решетка за складирање итн. Изработени од врвен материјал, отпорен на ' рѓа и издржлив, отпорен на гребење и отпорен на деформација. Опис предметот е држач за сапун за мијалник и решетка за сушење сунѓер. Изработени од врвни материјали од нерѓосувачки челик, шуплив дизајн. Погоден за чување сунѓери, чистачи, четки за зеленчук, стругалки и четки за садови, крпи за перење, сапуни за раце и влошки за чистење организирани и на едно погодно место.

Поврзани производи..