• Свеж
3 Во 1 Чистач На Прозорци, Комплет За Опрема За Чистење Прозорци За Внатрешен/Надворешен Висок Прозорец, Алатка За Чистење Прозорци За Миење Автомобили Непречено Ме?
zoom_in

3 Во 1 Чистач На Прозорци, Комплет За Опрема За Чистење Прозорци За Внатрешен/Надворешен Висок Прозорец, Алатка За Чистење

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

●3 ВО 1 АЛАТКА за ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРЦИ ● 10,12 х 8,46 инчи, Самостојна Канта За Наводнување, Четка за Сунѓер, Двострано Бришење Деловите за спојување на четката за чистење се направени од флексибилни материјали кои лесно се усогласуваат со земјата и го олеснуваат чистењето. Алатка за чистење прозорци За Автомобил Внатрешен Отворен Висок Прозорец. ●ЧИСТАЧ на ПРОЗОРЦИ ● Чистењето на прозорците може да биде тешко ако немате точни алатки за да ја завршите работата како што треба. Додадете го овој корисен гумен во вашите материјали за чистење на куќата за да можете да ги исчистите сите стаклени површини во вашата куќа чисти и без ленти или капе. Користете ја оваа алатка на лизгачки стаклени врати, прозорски стакла, огледала и многу повеќе. ●ИСЧИСТЕТЕ ГО ШОФЕРШАЈБНАТА●Додадете го овој бело-зелен гумен на шофершајбната во комплетот за перење автомобили. Лесно ја отстранува водата од која било стаклена површина за да помогне да се спречат дамки од вода и остатоци од тврда вода. Со овој гумен, сигурно ќе добиете јасен поглед. Без разлика дали сакате да го чистите автомобилот дома или да го однесете преку миење автомобили, ова е одлична алатка што треба да ја имате при рака. ●ДОАЃА со ШИШЕ СО СПРЕЈ ● Нашиот автомобилски гумен доаѓа со шише со спреј за да можете да испрскате повеќе вода на шофершајбната кога ви треба. Можете исто така да го наполните шишето со спреј со раствор од сапун и вода за подобро чистење на прозорците на вашиот автомобил. Плус, ова шише со спреј може да се одвои за да ви помогне полесно да го наполните. ●ШИРОКА АПЛИКАЦИЈА ● Лесно исчистете ги вратите за туширање, прозорците, плочките, огледалата, бањата, кујната, палубите, дворовите и многу други површини со разноврсна гума. ●3 ВО 1 АЛАТКА за ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРЦИ ● 10,12 х 8,46 инчи, Самостојна Канта За Наводнување, Четка за Сунѓер, Двострано Бришење. Деловите за спојување на четката за чистење се направени од флексибилни материјали кои лесно се усогласуваат со земјата и го олеснуваат чистењето. Алатка за чистење прозорци За Автомобил Внатрешен Отворен Висок Прозорец. ●ЧИСТАЧ на ПРОЗОРЦИ ● Чистењето на прозорците може да биде тешко ако немате точни алатки за да ја завршите работата како што треба. Додадете го овој корисен гумен во вашите материјали за чистење на куќата за да можете да ги исчистите сите стаклени површини во вашата куќа чисти и без ленти или капе. Користете ја оваа алатка на лизгачки стаклени врати, прозорски стакла, огледала и многу повеќе. ●ИСЧИСТЕТЕ ГО ШОФЕРШАЈБНАТА●Додадете го овој бело-зелен гумен на шофершајбната во комплетот за перење автомобили.

Material:
Plastic
Type:
Double-sided wipe
Color:
yellow, blue, white
Size:
as shown
Package Contents:
1*3 in 1 Window Cleaning Tool for Car Indoor Outdoor High Windows:
Note:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly Different from the color displayed on the picture. :

Поврзани производи..