• Свеж
Стерилизатор на Пароброд за Менструална Чаша, Средство ЗА Чистење Менструални Чаши МЕСУНКА За Сите Чаши За Менструација, Средство За Чистење На Пареа Со Едно Копче
zoom_in

Стерилизатор на Пароброд за Менструална Чаша, Средство ЗА Чистење Менструални Чаши МЕСУНКА За Сите Чаши За Менструација, Средство За Чистење

DEN 354.08

Стока
check Во продавницата

●Најдобар избор за менструација е Погоден За менструални чаши од сите видови и големини Силно се препорачува како алатка за чистење на производи за лична нега и убавина. Тој е дизајниран да ја чисти менструалната чаша на пареа за ефикасно да спречи иритација или алергии. Може да обезбеди многу чиста менструална чаша за време на менструацијата. ●Безбеден дизајн● Нашиот чистач за менструални чаши е изработен од висококвалитетен ПП, отпорен на висока температура и корозија. Вградениот осигурувач може да обезбеди електрична безбедност. Тоа е без хемикалии. Чистачот на пареа во облик на јајце изгледа извонредно и слатко, и може да се користи како декорација на масата. ●Брзо чистење● чистењето На Пареа може да се заврши за околу 3 минути, што е брзо и ефикасно, што ги прави жените побезбедни и поздрави за време на менструацијата. ●Автоматизиран и лесен за употреба ● ова е многу автоматски држач за менструални чаши за чистење на менструалните чаши. Само поврзете го приклучокот и истурете го во водата, и тоа може да направи нешто самостојно без ваша грижа. ●Лесен за носење е Многу погоден за патување или семејна употреба и може да одговара на вашата патна торба без стрес. Мала тежина, мала големина, лесна за носење при патување. Нашиот пренослив чистач е одличен избор за чистење на менструалните чаши. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикал : Менструална Чаша Стерилизатор Тип На Приклучок : ЕУ Приклучок, Сад Приклучок (Опционално) Напон : 110-240v пакет листа : 1 * Главна Машина 1 * Рачна Употреба : 1.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Menstrual Cup Sterilizer
Plug Type:
EU Plug, US Plug(Optional)
Voltage:
110-240V
Package list:
1 * Main Machine:
1 * Manual:
Usage:
1. Using the top cover as a measuring cup, pour 5 ml of potable water or purified water into the circular groove in the middle of the sterilizer.:
2. Place items that need to be sterilized.:
3. Put on the cover.:
4. Plug in the power. If the indicator light is not on, press the start button to turn on the power.:
5. After turning on the power, disinfection can be completed in about 3 minutes. After the items are disinfected, the automatic indicator will be powered off, and the indicator start button/switch will be off.:
6. After cooling, open the cover and remove the sterilized items to avoid burn. :

Поврзани производи..