• Свеж
Планински мажи Дијамантска вежба 3 парчиња/ПК 5мм сув вакуум засаден дијамант со шестоаголник за дупчење на јадрото за дупчење на јадрото за дупчење со дијамантска
zoom_in

Планински мажи Дијамантска вежба 3 парчиња/ПК 5мм сув вакуум засаден дијамант со шестоаголник за дупчење на јадрото за дупчење на јадрото

DEN 1132.80

Стока
check Во продавницата

Произведени со напредна технологија, висококвалитетни материјали, долг животен век; Ниска отпорност на сечење, зголемена брзина на дупчење и лесно отстранување на чипови Восок внатре за ладење, суво работење без вода. Многу висока ефикасност, повеќенаменско дупчење. За дупчење гранит, бојата на предметот прикажан на фотографијата може да се појави малку поинаку на вашиот компјутерски монитор, бидејќи мониторот не е калибриран истиот.3pcs вакуум со кора за дупчење со дијаманти за дупчење на јадрото за дупчење (5мм) Спецификација : Дијаметар 5мм , хексагонханк, максимално дупчење, максимално дупчење, максимално дупчење, максимално дупчење Длабочина од 30мм, висина на дијамант 10мм , вкупна должина 68мм, карактеристика : восок внатре за ладење, суво работење без водна висока ефикасност, повеќенаменско дупчење за дупчење гранит и мермер, asonидарски, бетон, плочка/керамика, стакло, тврда пластика .Сензии сите форми на ударни или чекани се исклучени. Користете водич за вшмукување чаша за да овозможите точно поставена дупка, алтернативно поставете ја вежбата под агол од 45 степени. Вежбајте додека не започне битот за вежбање да навлезе во материјалот и потоа да ја внесете вежбата во исправена положба и продолжете. Врвот на битната вежба ќе стане жешко, ве молиме ракувајте го со дупчење за живот на Carelong : Ве молиме, дозволете грешки од 1-3мм поради рачно Бојата на мерење наITEM прикажана на фотографии може да се прикаже малку поинаку на вашиот компјутерски монитор, бидејќи мониторите не се калибрирани исто.

Diameter 5mm,HexagonShank, Maximum drilling depth 30mm,:
Diamond height 10mm,total length 68mm,:
Feature:
Wax inside for cooling, Dry working without water:
Very high efficiency, multi-purpose drilling:
for drilling granite & marble, masonry, concrete, tile/ceramic, glass, hard plastic.....:
Ensure all the forms of percussion or hammer action are turned off.:
Use a suction cup guide to enable an accurately positioned hole, Alternatively place the drill at a 45 degree angle. Drill until the drill bit starts to penetrate the material and then bring the drill up into the upright position and continue.:
the tip of the drill bit will become hot, please handle it with care:
Long life drilling:
Note:
Please allow 1-3mm errors due to manual measurement:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same :

Поврзани производи..