• Свеж
ГОЛЕМА МЕЧКА УВ Светлина за Нокти, 48W УВ ЛЕД Ламба ЗА гел - Лак, Брз Фен За Нокти Со Автоматски Сензор, 3 Поставки За Тајмер, Мал и Пренослив, ПРЕДВОДЕНА Светлина За Нок?
zoom_in

ГОЛЕМА МЕЧКА УВ Светлина за Нокти, 48W УВ ЛЕД Ламба ЗА гел - Лак, Брз Фен За Нокти Со Автоматски Сензор, 3 Поставки За Тајмер, Мал и Пренослив,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ЛАМБАТА ЗА НОКТИ СО УВ ЛЕД СО ГОЛЕМА МЕЧКА е суштинска алатка за техничари и почетници за уметност на ноктите , што ЌЕ го направи вашиот гел МАНИКИР САМ попристапен и полесен УВ ламба СО ГОЛЕМА МЕЧКА за гел нокти е неверојатна УВ светлина за нокти. Меката виолетова светлина може да ги заштити очите и кожата и да избегне каква било штета предизвикана од прекумерната употреба на ЛАМБАТА за нокти СО УВ ГЕЛ. 1 х Премиум исплатлива Ув ЛЕД Ламба за Нокти. 1 x упатство за употреба. [48w Моќност 24pcs Издржливи светлосни Монистра] Опремен со 24pcs Светло монистра И 48w моќ. Нашата ув ЛЕД светилка за нокти ја штити вашата кожа од изгорување на сонце и не им штети на вашите очи. Со 24 парчиња ув ламба за Нокти мониста полн капак, 180 степени целокупно печење ѓуле. [3 Тајмери И Паметен Сензор] 3 поставки за тајмер 30-ТИ/60-ТИ/90-ТИ режим на ниска температура и автоматски сензор за да ги задоволите сите ваши потреби за лекување на ноктите или ноктите на нозете. Поради паметниот инфрацрвен сензор, гел-ламбата може да работи автоматски без поставување на тајмерот, вклучување на рацете, исклучување на рацете, идеално и за домашна и за салонска употреба. [Мала и Пренослива] ламба за нокти со гел со голема МЕЧКА е во форма на самл (доволно простор овозможува да содржи 5 нокти или нокти на нозете) и има брза брзина на печење, многу лесно се лекува за оние кои претпочитаат тврди гелови или нанесуваат повеќе слоеви густ гел за лак. Тоа е суштинска алатка за почеток и пренослива за патување. СО УВ светлина СО ГЕЛ ЗА нокти СО ГОЛЕМА МЕЧКА,ќе имате пријатно искуство со маникир СО ГЕЛ ЗА ЛЕР/УВ ламба. [Хуманизиран Дизајн] ① Дизајн што може да се одвои : светлото ЗА нокти СО ГОЛЕМА МЕЧКА е брз фен за нокти и нокти, лесен за одвојување и чистење. ②заштита на температурата : со дисипација на топлина внатре, нашата ЛАМБА ЗА НОКТИ СО УВ ЛЕР со ГЕЛ обезбедува заштита на температурата за вашите раце и нозе, донесете ново искуство слично на салонот за нокти. Што Добивате : 1 х Премиум рентабилна Ув ЛЕД Ламба За Нокти, 1 х адаптер, 1 х упатство за употреба. Само кажете ни дали од која било причина не ви се допаѓа, замена или целосна наплата ќе бидат обезбедени без никакви изговори!. [48w Моќност 24pcs Издржливи светлосни Монистра] Опремен со 24pcs Светло монистра И 48w моќ. Нашата ув ЛЕД светилка за нокти ја штити вашата кожа од изгорување на сонце и не им штети на вашите очи. Со 24 парчиња ув ламба за Нокти мониста полн капак, 180 степени целокупно печење ѓуле. [3 Тајмери И Паметен Сензор] 3 поставки за тајмер 30-ТИ/60-ТИ/90-ТИ режим на ниска температура и автоматски сензор за да ги задоволите сите ваши потреби за лекување на ноктите или ноктите на нозете.

Size:
16.7*8.6*19cm

Поврзани производи..