• Свеж
СВЕТЛА Од Зачини Стискаш Шишиња, ВО собата На 4-16/12/8/4 Оз, Празно Шише Со Шприц Со Црвено Горно Капаче, Доказ За Истекување - Кечап, Сенф, Сируп, Сосови, Прелив, Масло, Ум?
zoom_in

СВЕТЛА Од Зачини Стискаш Шишиња, ВО собата На 4-16/12/8/4 Оз, Празно Шише Со Шприц Со Црвено Горно Капаче, Доказ За Истекување - Кечап, Сенф,

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ШИШЕТО ЗА СТИСКАЊЕ ХРАНА Е Одделение За Храна, Без БПА И Е Направено Од Издржлива Лдпе Пластика Машина За Миење садови Безбедно На Врвот Решетката. Не Користете Во Микробранова печка. КОРИСТЕЈЌИ ги Овие Шишиња Со Зачини за Сируп, Кечап, Сенф, Сосови, Облекување. Исто Така Сликарство, Лепак и многу други течности На Кујната, Уметноста и Занаетите. ДОКАЗ за ИСТЕКУВАЊЕ - Сите Шишиња За Стискање Имаат Диск-Заптивка и Црвена Горна Капа за Поголема Заштита од Протекување. Полнење и Еднократно. ШИШИЊАТА СО ШПРИЦ Се Силни и Имаат Многу Добра Отпорност Од Тешките Кујнски Состојки - Масла, Оцет и сл. ПОЛНЕЊЕ и Еднократно. ШИШЕТО ЗА СТИСКАЊЕ ХРАНА Е Одделение За Храна, Без БПА И Е Направено Од Издржлива Лдпе Пластика. Машина За Миење садови Безбедно На Врвот Решетката. Не Користете Во Микробранова печка. КОРИСТЕЈЌИ ги Овие Шишиња Со Зачини за Сируп, Кечап, Сенф, Сосови, Облекување. Исто Така Сликарство, Лепак и многу други течности На Кујната, Уметноста и Занаетите. ДОКАЗ за ИСТЕКУВАЊЕ - Сите Шишиња За Стискање Имаат Диск-Заптивка и Црвена Горна Капа за Поголема Заштита од Протекување. Полнење и Еднократно. ШИШИЊАТА СО ШПРИЦ Се Силни и Имаат Многу Добра Отпорност Од Тешките Кујнски Состојки - Масла, Оцет и сл. ПОЛНЕЊЕ и Еднократно. ПЛАСТИЧНИ зачини стискаш ШИШЕ ВО СОБАТА 4, 8, 12, 16 унца капацитет Е Бпа Слободен И направени од издржливи (4, 8 МЛ) лдпе пластика/ (12, 16) HDPE пластика. Оваа Храна Стиска Шишиња Совршени За Кујна, Ресторан И Уметност и Занаети.

Поврзани производи..