• Свеж
Торба за перење со Симпатична Шема На Алпака, Торба За Валкана Облека За Патување, Валкана Торба За Перење Алишта, Голема Торба За Перење Алишта, Торба За Перење Али?
zoom_in

Торба за перење со Симпатична Шема На Алпака, Торба За Валкана Облека За Патување, Валкана Торба За Перење Алишта, Голема Торба За Перење

DEN 1380.80

Стока
check Во продавницата

ИЗДРЖЛИВА и СИЛНА : Патна торба за перење со симпатична шема на лама е изработена од издржлив материјал отпорен на кинење Екстра-тешка конструкција со двојни шевови и повеќекратна цврсто за долготрајна издржливост. Отпорен на абење, лесен и дише. ЗАТВОРАЊЕ НА ВРВКА : торба За Валкана облека за патување карактеристики на врвка за влечење врвот со пролетна брава. Безбеден лизгач за врвки за уредно затворање без врзување што може да заштити истурање на personal предмети од платнена торба за перење. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : Голема торба за перење со симпатична шема на алпака може да се користи како лагер за перење или како валкана облека што може да ја одржува корпата за перење чиста и уредна. 24" х 36 " големина на патни кеси за перење одговара на повеќето пречки за перење или корпи. ЛЕСНА и ПРЕНОСЛИВА : торбата За Валкана облека за патување е лесна за преклопување и мала тежина за да ја носите насекаде. Поддржете машинско перење и миење раце. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА : платнена торба за перење може да се користи за складирање валкана облека, крпи, вреќа за спиење, јоргани, перница, ќебе, спортска опрема, предмети за плажа, плишани животни итн. Ќе биде одлично за за перење соба, универзитетски дом, кампување патувања, стан за складирање и попречуваат лагер. Валканата патна торба за перење може да се користи и како вреќи за складирање за дома.

Поврзани производи..