• Свеж
Ухенг 5-Пакет Јога Вежба Прилагодливи Ремени 8 стапки или 10 стапки Со Издржлив Д-Прстен за Пилатес &засилувач; Вежбање Во Теретана Јога Фитнес | Држете Пози, Истегнет?
zoom_in

Ухенг 5-Пакет Јога Вежба Прилагодливи Ремени 8 стапки или 10 стапки Со Издржлив Д-Прстен за Пилатес &засилувач; Вежбање Во Теретана Јога Фитнес

DEN 169.12

Стока
check Во продавницата

ЦВРСТА ЛЕНТА ЗА ФЛЕКСИБИЛНОСТ ШТО не СЕ ЛИЗГА за СЕКОЈА ПРАКТИКА : Ременот За Јога е направен од густ и издржлив памук што нема да се лизне за да можете да пробате нови јога пози со доверба Ременот за истегнување на вежбата е совршен за почетници да се поврзат во основни пози. РАМНОТЕЖА И ФЛЕКСИБИЛНОСТ : Ременот За Јога Ги Подобрува вашите истегнувања и ја носи вашата јога на следното ниво. Без разлика дали сте нов или искусен ветеран овој сет ќе ги продлабочи вашите пози и ќе ја зголеми вашата флексибилност секојдневно! Клучни Карактеристики На Производот. 100% НЕТОКСИЧНИ и БЕЗБЕДНИ за УПОТРЕБА : ние веруваме во создавање еколошки производи со врвен квалитет кои се безбедни за вашето тело, ум и дух. 100% памучен ремен исто така може да се пере во машина за лесно чистење дури и по најтешките практики. За да се осигура дека нашиот ремен трае изработен е од густ памук кој со текот на времето ќе омекне со миење и редовна употреба. РАБОТИ ЗА сите ФОРМИ И ГОЛЕМИНИ : нашите ремени За Јога се погодни за мажи, жени и деца. Тие се доволно силни за да издржат голем притисок и секоја јога поза. Работи совршено за ставовите на подлогата или стоечките. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 5 пакувања 1,5 "X 8 FT ИЛИ 1,5" X 10ft долг мек памучен ремен со врвни метални D-прстени. Совршен за во движење, во студио или домашна употреба. Лесно продлабочете ги и издолжете ги истегнувањата додека го држите вашето држење на самото место!.

Поврзани производи..