• Свеж
Hanabass 2 парчиња слепи домаќинства прашина дома четки за ролетни вентилатор, кои можат да се перат кујна отстранливи рачни рачни рачни алатки jalousie алатка за отстрану?
zoom_in

Hanabass 2 парчиња слепи домаќинства прашина дома четки за ролетни вентилатор, кои можат да се перат кујна отстранливи рачни рачни

DEN 166.88

Стока
check Во продавницата

Чистач на прозорецот за сенка : со висечка дупка, лесен за складирање, заштеда на простор Одлични подароци за домаќинки. Четки за слот за прозорецот : Широк спектар на примена, четката за чистење може да биде и чистење на метални, дрво и пластични ролетни. Слепи : Ова средство за чистење на блендата е едноставна, но ефикасна алатка за чистење ролетни во домот. Слепа чистачка четка : Добар гаџет за чистење за новогодишно избришете го. Одржувањето на секој агол нема прашина. Четка за чистење на вентилаторот за климатик : Примена за семејство, хотели, ресторани, кујни, хотели, банки и други места. Список на пакети 2 x Карактеристики на чистачи на прозорецот - големина L (четка со 3 слотови) : околу 21x3.45x1 четка за чистење на прозорецот. - Боја : Зелена мини Дастер - Материјал : ABS, кадифен четка за чистење на прозорецот - големина S (четка со 7 слотови) : околу 16.31x0 четка за климатик. - Забелешка : 2 парчиња содржат четка со 3 слотови и четка со 7 алатка за чистење на слотови - рачката е изработена од материјал, кој е издржлив и ластинг за да се користи слепи чистачи. - Погодно за чистење на лопатките и климатизацијата за проветрување на прозорецот и прозорецот за слепи прозорец. - Ултра фино влакно има добар ефект на чистење и лесно се мие ролетни ролетни прашини.

Поврзани производи..