• Свеж
Опсег На Пронаоѓач на црвени Точки, Астрономски Телескоп Црвени Точки Рефлекси Пронаоѓач На Пронаоѓач На Ѕвезди Визир За Целестрон 80ЕК СЕ СЛТ Пс Серија И Мид Беско?
zoom_in

Опсег На Пронаоѓач на црвени Точки, Астрономски Телескоп Црвени Точки Рефлекси Пронаоѓач На Пронаоѓач На Ѕвезди Визир За Целестрон 80ЕК

DEN 180.16

Стока
check Во продавницата

-Врвот На Пушката За Пронаоѓање Црвени Точки може да се отстрани и да се користи како замена за многу Други Пронаоѓачи На Црвени Точки што може да се најдат на телескопите € ®Издржлив Материјал Q-Пронаоѓачот На Црвени Точки е изработен од пластика, која е издржлива и може да го продолжи животниот век на производот, едноставна, достапна и ефективна глетка со црвени точки за вашиот телескоп. € ®Опсег на апликации - Главно погоден За Celestron 80 EQ SE SLT PS серија и Mead Бесконечност и Поларис итн. Серија Астрономски Телескоп (Забелешка : Мид Бесконечност Серија : 80АЗ 90АЗ 102аз И Поларис Серија : 80ЕК 90ЕК не е применливо). €_ Многу практично - led-точката Е проектирана на не-зголемен прозорец за гледање, така што ќе можете брзо и лесно да го усогласите главниот телескоп. € €Прилагодлив q-Имаат нивоа на променлива осветленост, целосно прилагодливи нагоре и надолу, лево и десно. -Врвот На Пушката За Пронаоѓање Црвени Точки може да се отстрани и да се користи како замена за многу Други Пронаоѓачи На Црвени Точки што може да се најдат на телескопите. € ®Издржлив Материјал Q-Пронаоѓачот На Црвени Точки е изработен од пластика, која е издржлива и може да го продолжи животниот век на производот, едноставна, достапна и ефективна глетка со црвени точки за вашиот телескоп. € ®Опсег на апликации - Главно погоден За Celestron 80 EQ SE SLT PS серија и Mead Бесконечност и Поларис итн. Серија Астрономски Телескоп (Забелешка : Мид Бесконечност Серија : 80АЗ 90АЗ 102аз И Поларис Серија : 80ЕК 90ЕК не е применливо). €_ Многу практично - led-точката Е проектирана на не-зголемен прозорец за гледање, така што ќе можете брзо и лесно да го усогласите главниот телескоп. € €Прилагодлив q-Имаат нивоа на променлива осветленост, целосно прилагодливи нагоре и надолу, лево и десно.

Поврзани производи..