• Свеж
Ph pandahall 500pcs смалување торбички за завиткување 5 големини јасни вреќи за смалување на топлина ПВЦ смалување филм за пакување за пакување сапунски свеќи мали подароц?
zoom_in

Ph pandahall 500pcs смалување торбички за завиткување 5 големини јасни вреќи за смалување на топлина ПВЦ смалување филм за пакување за пакување

DEN 78.24

Стока
check Во продавницата

5 големини во еден пакет : ќе добиете вреќи со намалување на топлината од 500 парчиња во 5 големини-81 "), 10x15cm (3,9x5.3x10"), 100pcs/size. Large quanity and more size choose for various items. For Small Business : multiple size compatible with lipsticks, perfumes, candles, soaps, Телефон, распрскувач, шампон, гел за туширање, крем за лице, шминка, книги, метална плоча, пенкало и многу повеќе. Одличен избор за мал бизнис за пакет и складирање на производи. Пакет без прашина : Чувајте ги предметите внатре од дамка и прашина. нивниот рок на траење и намалување на оштетувањето. Јасните вреќи за завиткување на филмот се изработени од ПВЦ, јасни и безбедни и без мирис. Температура на намалување : 140 ° C - 160 ° C/ 284 ° F - 320 ° F. Лесно за употреба : Ставете ги предметите : Ставете ги предметите Во обвивката за намалување на топлината, можете да користите топлински пиштол или фен за коса за да се загрее и да се смалува полека, сè додека филмот не ја заврши предметот целосно, многу едноставен и економски. Пакување на вашите домашни производи на попрофесионален начин! од ракотворби, кои се користат за домашна и деловна употреба. Применливо на исклучителни продавници, трговски центри, продавница за козметика, продавница за книги, хотел и многу повеќе. Совршено за шишиња со нафта, случаи на ЦД ДВД, мали корпи за подароци и така натаму. Спецификации : Бренд : ph pandahall Име : Смалување на вреќи за завиткување Материјал : пластична боја : јасна големина : 5 големини-8.

Поврзани производи..