• Свеж
Покани За Роденден На Ролери, Ретро Жлебови Покани За Забава Со Ролери, Ајде Да Ја Превртиме Поканата За Роденденска Забава Виножито За Девојчиња , Украси За Роденд?
zoom_in

Покани За Роденден На Ролери, Ретро Жлебови Покани За Забава Со Ролери, Ајде Да Ја Превртиме Поканата За Роденденска Забава

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ПАКЕТ материјалот на картонот е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала ДИЗАЈН : дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на вашата роденденска забава. Времето, датумот, локацијата, RSVP се отпечатени на предната страна на картичката за покана, што е погодно за вас да ги пополните информациите. ПОВОД : картичките За Покани се совршени за роденденски забави за поканување на вашите гости. ПАКЕТ материјалот на картонот е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала. ДИЗАЈН : дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на вашата роденденска забава. Времето, датумот, локацијата, RSVP се отпечатени на предната страна на картичката за покана, што е погодно за вас да ги пополните информациите. ПОВОД : картичките За Покани се совршени за роденденски забави за поканување на вашите гости.

Поврзани производи..