• Свеж
2 парчиња мултифункционална самостојна торта леб машина за сечење парче водич алатка за домаќинство кујнски додатоци
zoom_in

2 парчиња мултифункционална самостојна торта леб машина за сечење парче водич алатка за домаќинство кујнски додатоци

DEN 123.04

Стока
check Во продавницата

Со вградена пружина од нерѓосувачки челик, сечилото може да се стегне, лесно да се сече торта, леб Избрани пластични материјали ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за храна, без бисфенол а, еколошки и издржливи, нетоксични и без мирис. Потребни кујнски алатки, погодни за домашни кујни, пекари, продавници, ресторани итн. Практична алатка за сечење торта, мала и лесна, лесна за сечење и долг работен век. Оваа алатка за сечење е погодна за професионални и аматерски пекари, со 5 слоја, што ви овозможува да ја прилагодите дебелината на исечената торта. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Материјал За Сечење Леб : Абс Пластикатип : Зелена 52036-А, Бела И Розова 52036-Ц (По Избор)Тежина : Прибл.6 Озпроизвод Големина : Прибл. 5х4, 7см / 2, 0х1, 9инусажа : 1.Зафатете ги двата краја на назабениот нож за леб/торта со секоја од единиците на исто ниво/слој.Ставете ја тортата/лебот и единиците на рамна мазна површина.Зафатете ја секоја единица од двете страни и непречено пресечете ја тортата со движење напред-назад (направете го тоа убаво и бавно) 4.Ова треба да резултира со рамномерно парче / слој. Список на пакети : 1 секач За Леб Во пар (Сечилото Не Е Вклучено) Забелешка : 1.Ве молиме дозволете грешка од 0-1 инчи поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето.Мониторите не се калибрирани исти, бојата на предметот прикажана на фотографиите може да покажува малку поинаква од вистинскиот објект.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bread Cutter
Material:
ABS Plastic
Type:
Green 52036-A, White and Pink 52036-C (Optional)
Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Product Size:
Approx. 5x4.7cm / 2.0x1.9in
Usage:
1.Grip both ends of the serrated bread/cake knife by each of the units at the same level/layer. :
2.Place the cake/bread and units on an even flat smooth surface. :
3.Take hold of each unit on both sides and smoothly cut through the cake in a back-and-forth motion (do it nice and slow) :
4.This should result in a uniform even slice/layer. :
Package List:
1 x Pair Bread Cutter (Blade Not Included)
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..