• Свеж
Zyamy 4PCS фиксирање на клип со двојна ламба држач за лампи, држач за закачалка, ламби за влекачи за греење на стакло од стакло од стакло од стакло од стакло од стакло
zoom_in

Zyamy 4PCS фиксирање на клип со двојна ламба држач за лампи, држач за закачалка, ламби за влекачи за греење на стакло од стакло

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Вклучувајќи 4 фиксни клипови држач за двојна ламба Лесно склопување без алатки, совршена позиција на стегање, одвојлив дизајн, мал и светлосен дизајн, многу удобен кука. Фитинзи за прицврстувачи на влекачи на влекачи може да се користат со 5,5-инчни или 8,5-инчни абажур. Држачот на ламбата е погоден за повеќето ламби, кои се цврсто и високо оптоварување и можат безбедно да висат ламби за греење и UVB ламби за вашите миленици. Тој е отпорен на висока температура и може да се користи долго време. Може да се суспендираат нијанси на двојна ламба со висок товар или дури три нијанси на ламби. Вклучувајќи 4 фиксни клипови држач за двојна ламба. Лесно склопување без алатки, совршена позиција на стегање, одвојлив дизајн, мал и светлосен дизајн, многу удобен кука. Фитинзи за прицврстувачи на влекачи на влекачи може да се користат со 5,5-инчни или 8,5-инчни абажур. Држачот на ламбата е погоден за повеќето ламби, кои се цврсто и високо оптоварување и можат безбедно да висат ламби за греење и UVB ламби за вашите миленици. Тој е отпорен на висока температура и може да се користи долго време. Може да се суспендираат нијанси на двојна ламба со висок товар или дури три нијанси на ламби. Спецификација : Производ : држач за двојна ламба со влекачи Може да се обеси насекаде. Прилагодлив опсег : Висината на држачот на ламбата е околу 5,5-8,5 инчи.

Product:
Reptile Dual Lamp Holder
It can be hung anywhere.:
Adjustable range:
lamp holder height is about 5.5-8.5 inches.
The delicate design is easy to adjust, small and light, and it is very convenient to hang.:
It is suitable for hanging heating lamps and other lighting equipment on various breeding boxes, glass containers, brooding boxes, cages, and water tanks.:
Multifunctional, suitable for pet boxes of different sizes, widely used for various reptiles and amphibians, including hermit crabs, bearded dragons, turtles, turtles, geckos, lizards, frogs, crickets, spiders, painters, garage projects, workshops, photography, art rooms, desks, tables, headboards, etc. :

Поврзани производи..