• Свеж
Налепници За Мапирање трепки 210 Пара 3 Пакувања Совети За Позиционирање Под Очите Влошки За Налепници За Индивидуални Екстензии На Трепките Изолација Самолепливи ?
zoom_in

Налепници За Мапирање трепки 210 Пара 3 Пакувања Совети За Позиционирање Под Очите Влошки За Налепници За Индивидуални Екстензии

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Овие налепници можат да ви помогнат полесно да вежбате екстензии на трепките и да ја разликувате должината на трепките Може да се користи за изолирање и обезбедување на долните трепки, идеални за продолжување на трепките. Увезени материјали, еколошки лепило налепници, прецизно позиционирање. Одлично за почетници на трепките и е неопходен производ на училиштата и институциите за обука. Пакетот вклучува : 7 пара * 10 листови *3 пакувања (210 Пара). Влошки за налепници под очите при калемење. Налепниците можат да ви помогнат полесно да вежбате екстензии на трепките и да ја разликувате должината на трепките. Налепниците може да се користат за изолирање и прицврстување на долните трепки, идеални за продолжување на трепките. Увезени материјали, еколошки лепило налепници, прецизно позиционирање. Одлично за почетници на трепките и е неопходен производ на училиштата и институциите за обука. Калемење Налепници За Лепило За Изолација На Трепките, мора да има почетник за трепки. Пакетот вклучува : 7 пара * 10 листови *3 пакувања (210 пара.

Поврзани производи..