• Свеж
ЈЕРКЛИТИ 6 парчиња Акрилна Омбре Четка За Нокти Поставете Сунѓери За Нокти Со Двојна Глава За Омбре Пенкало Со 8 Глави За Сунѓер Дрвен Гел Градител Омбре Четка За Но?
zoom_in

ЈЕРКЛИТИ 6 парчиња Акрилна Омбре Четка За Нокти Поставете Сунѓери За Нокти Со Двојна Глава За Омбре Пенкало Со 8 Глави За Сунѓер

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

?Пенкало за Сунѓер за Нокти доаѓаат со тркалезни и остри глави на сунѓери (Дополнителни 8 глави за сунѓер, може да се користат наизменично долго време), костум за создавање дизајн на градиент и нанесување сјај во прав, можете да нацртате која било убава слика како сакате ?`+МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН】 четките за нокти имаат напредна најлонска коса што можете да ја примените градиент засенчување, боја линии, цртање чипка, боја цвет, нанесете сјај во прав, чистење прашина, итн, погоден за специјалист за нокти и ученик на ноктите. ?Quish callity que】 Не-деформација и не-кородирање, издржлив за долго време користење. ?●ЛЕСЕН ЗА ДРЖЕЊЕ и РАКУВАЊЕ】 рачката е изработена од дрвен или цврст акрилик, се чувствува деликатно и удобно. Пенкало за сунѓер за нокти украсено со сјајни лажни дијаманти во проѕирниот цилиндар, изгледа брилијантно. Рачката е обликот на цилиндерот со сигурносен алуминиумски спој, добар за нанесување. ?`+ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ】 можете да користите алкохол или ацетон за да ја исчистите најлонската коса со малку напор. Слично на тоа, главата за сунѓер е лесна за чистење по употреба, изгледа чиста и уредна, може да биде еднократно. ???СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ : - 2 парчиња двојни четки за сунѓер за уметност за нокти со тркалезни и остри врвови(Дополнителни 8 глави за сунѓер) - 2 парчиња градиент четка за нокти пенкала за сликање како фотографија - 2 парчиња четка за уметност за нокти градиент вртоглави четки за боја ???КАРАКТЕРИСТИКА : -100% Сосема нов И квалитетен-Материјал : акрилна и дрвена рачка, совети за сунѓери (четка за сунѓер за нокти) И најлонска четка - Функции : Главно се користи ЗА самостојно сликање, цветање, градиент омбре нокти, цртање цвеќиња, француски совети за нокти и берење сјај во прав - 3 видови алатка за четка за нокти со 3 различни совети за создавање ефект на градиент, сунѓер и четка може да се мијат и повторно да се користат ???КАКО ДА ЈА КОРИСТИТЕ ЧЕТКАТА ЗА СУНЃЕРСКА ГЛАВА : 1.

Поврзани производи..