• Свеж
Многу 3 Обвивки За Велигденски Јајца-Обвивки За Смалување Велигденски Јајца - Руски Обвивки За Велигденски Јајца-украински Велигденски Јајца - Обвивка За Јајца-Рак?
zoom_in

Многу 3 Обвивки За Велигденски Јајца-Обвивки За Смалување Велигденски Јајца - Руски Обвивки За Велигденски Јајца-украински Велигденски

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

- НАЈДОБРА КОЛЕКЦИЈА - Многу 3 обвивки Од Велигденски јајца за ракави со јајца совршено ќе украсат и ќе ви дадат одлично празнично расположение - УНИКАТНИ ИЛУСТРАЦИИ-Едноставна, но оригинална шема. Овие руски велигденски јајца ви заштедуваат време и прават неверојатно расположение за велигденски јајца. - ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - ставете ракави од велигденски јајца во внатрешноста на налепницата, натопете ги ракавите со јајца во врела вода неколку секунди, налепницата цврсто ќе го покрие јајцето. - БРЗО ЧИСТЕЊЕ-огромната предност на ракавите со јајца е тоа што поминувате минимум време во украсување украинско јајце, а исто така и украински обвивки од велигденски јајца многу лесно се отстрануваат од јајцата. - ВИСОК КВАЛИТЕТ - оваа обвивка од јајца за велигден лесно може да го украси вашиот дом и да му претстави неверојатно расположение на вашето семејство. Многу шарени и детални руски или украински велигденски ракави за јајца за украсување на јајцата со традиционални дизајни за украсување јајца.

Поврзани производи..