• Свеж
Боко Кристално Јасно Google Pixel 6 Про Случај.Мека Тенок Одговара Транспарентна Пластика Tpu Заштитни Силиконски Капак Телефон Случаи За Google Pixel 6 Про [Тенок Тенок &засилу?
zoom_in

Боко Кристално Јасно Google Pixel 6 Про Случај.Мека Тенок Одговара Транспарентна Пластика Tpu Заштитни Силиконски Капак Телефон Случаи За Google

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

[Кристално Јасно И Издржливо Куќиште] - Кристално Чистиот Капак ја покажува оригиналната боја на вашиот google pixel 6 proДобра Заштита иако не е гломазна, лесно се вклопува во џеб, овој случај има удобно држење за да го направи телефонот. [Подигната Камера И Заштита На Екранот] - google pixel 6 pro случај 2mm камера усна и 1,5 mm подигната рамка за да го задржи телефонот од вдлабнатини и гребнатини. [Исечоците добро се редат и капаците на Копчињата се чувствуваат добро] - прекините за микрофонот ,звучникот и полначот се навистина точни.Убавите исечоци го прават одговорот на копчињата google pixel 6 pro лесно. [Анти-отпечатоци од прсти и Нелизгачки Зафат]-Мекиот TPU обезбедува безбеден зафат што не се лизга дизајниран за испраќање пораки, игри и селфи фотографии. Надграден ултра-чист случај, додавајќи ексклузивен слој Против отпечатоци може ефикасно да ги намали остатоците од отпечатоци и да ужива долгорочна чистота за случајот google pixel 6 pro. [КРАЈНА ЗАШТИТА]-случаите БОКУ за google pixel 6 pro се пад од воено одделение тестиран од 6 стапки на 26 различни агли.

Поврзани производи..