• Свеж
Соларен панел за безбедносна камера, соларен панел со камера со 7W со микро USB и USB-C порта, IP65 водоотпорен безбедносен фотоапарат Сончев панел за DC 5V за полнење на бат?
zoom_in

Соларен панел за безбедносна камера, соларен панел со камера со 7W со микро USB и USB-C порта, IP65 водоотпорен безбедносен фотоапарат Сончев

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Повисока ефикасност на конверзија : Нашата надградба 7 W USB соларен панел е поголема ефикасност на конверзија од другите Колку е поголема wattage, толку е поголема ефикасноста на конверзијата. Дури и во облачен ден, соларните панели од 7 W за камери можат да обезбедат побрзо полнење на вашата камера. Непрестано напојување : Овој USB C соларен панел нуди непрестано напојување за вашата камера. Не грижете се за вашата камера да престане да работи заради истекувањето на електрична енергија. Не треба често да ја деинсталирате камерата и да ја наполнувате камерата рачно повторно. Компатибилен со : Сончевата панел камера компатибилна со Micro USB и USB -C порт DC 5 V со полнење на камерата, а не да одговара на камерата за приклучок. Не е компатибилна со сите режими на прстен, Arlo, Blink, Google Nest Camera. IP65 водоотпорен и лесен за инсталирање : Овој соларен панел 5 V е IP65 водоотпорен може да ги издржи сите временски услови, вклучувајќи дожд, снег, грмежи.84 Ft Charging Cable & 360°Adjustable Bracket : This solar panel for battery camera with 9.84 ft power cord,allow install the small solar panels wherever have enough sunshine.360°Adjustable Bracket,allows you to choose the best direction for your panel to receive Директна сончева светлина. Ве молиме, потврдете го моделот на вашата камера пред да поставите нарачка. Никогаш повеќе не отстранувајте ја камерата за да се наполни. Ако се изморивте од преземање на безбедносната камера на секои неколку дена за полнење на батеријата. Нашите соларни панели можат да помогнат во зачувувањето на напорите да ја симнат камерата и да ја задржат вашата камера со целосна наполнета. 365 дена нон-стоп напојување.

Поврзани производи..