• Свеж
Топла Чевли Монтирање, Топла Чевли Камера Монтирање Камера Топла Чевли Планината Продолжување Бар Држач Стојат Топла Држач За Чевли За Зајакот Кафез За Мобилен Те?
zoom_in

Топла Чевли Монтирање, Топла Чевли Камера Монтирање Камера Топла Чевли Планината Продолжување Бар Држач Стојат Топла Држач За Чевли За

DEN 478.40

Стока
check Во продавницата

Опремен со 3 парчиња топла држач за чевли, 2 парчиња 3/8 дупки за завртки и 8 парчиња 1/4 дупки за завртки, може да го прошири микрофонот, мониторот, да пополни светлина и друга опрема Опремен со 3 парчиња топла држач за чевли, 2 парчиња 3/8 дупки за завртки и 8 парчиња 1/4 дупки за завртки, може да го прошири микрофонот, мониторот, да пополни светлина и друга опрема. Компатибилен со камера, мобилен телефон, кафез за зајаци и така натаму. Исполнување на различни барања. Специјално дизајниран за проширување на фотографска опрема, квалитетен материјал од алуминиумска легура. Бојата за прскање на површината е антиоксидација и антикорозија, долг работен век. Усвојте висококвалитетен процес на интегрирано обликување од алуминиумска легура цпу, стабилен и издржлив. Компатибилен со камера, мобилен телефон, кафез за зајаци и така натаму. Исполнување на различни барања. Опремен со 3 парчиња топла држач за чевли, 2 парчиња 3/8 дупки за завртки и 8 парчиња 1/4 дупки за завртки, може да го прошири микрофонот, мониторот, да пополни светлина и друга опрема. Усвојте висококвалитетен процес на интегрирано обликување од алуминиумска легура цпу, стабилен и издржлив. Бојата за прскање на површината е антиоксидација и антикорозија, долг работен век. Специјално дизајниран за проширување на фотографска опрема, квалитетен материјал од алуминиумска легура.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hot Shoe Mount
Material:
Aluminum Alloy
Interface:
Hot shoe mount, 1/4 screw, 3/8 screw
Role:
Expand photographic equipment
Applicable Model:
Camera, mobile phone, rabbit cage, etc.
Package List:
1 x Bracket :

Поврзани производи..