• Свеж
Mxiaoxia 10pcs Креативни Бисер Салфетка Брава Додатоци Европската Висока класа Маса Поставување Декорација Крпа Прстен
zoom_in

Mxiaoxia 10pcs Креативни Бисер Салфетка Брава Додатоци Европската Висока класа Маса Поставување Декорација Крпа Прстен

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Прстените за салфетки се изработени од прстени од нерѓосувачки челик и вештачки бисер, кој е издржлив за употреба, не е лесен за деформација, против ' рѓа, погоден за сите видови салфетки и крпи Нашите токи за салфетки се погодни за трпеза на Денот на Благодарноста, Божиќ, свадба, забави, роденден, прослави, специјален настан, банкет, украси за маса итн. Едноставен за употреба, класичен и елегантен изглед, лесен за чистење, подарок за домаќинка, членови на семејството, пријатели кои сакаат готвење!. Украсете ја вашата маса-Облечете ја вашата маса за свечена афера, забава или за секојдневен собир, нашите прстени за салфетки се добар натпревар со разновидна маса и додатоци, ја прават работната површина чиста и убава. Овие прстени за салфетки може да се користат во домот, канцеларијата, хотелите, рестораните, баровите, кафулињата, продавниците и многу други места. Прстените за салфетки се изработени од прстени од нерѓосувачки челик и вештачки бисер, кој е издржлив за употреба, не е лесен за деформација, против ' рѓа, погоден за сите видови салфетки и крпи.Нашите токи за салфетки се погодни за трпеза на Денот на Благодарноста, Божиќ, свадба, забави, роденден, прослави, специјален настан, банкет, украси за маса итн.Едноставен за употреба, класичен и елегантен изглед, лесен за чистење, подарок за домаќинка, членови на семејството, пријатели кои сакаат готвење!Украсете ја вашата маса-Облечете ја вашата маса за свечена афера, забава или за секојдневен собир, нашите прстени за салфетки се добар натпревар со разновидна маса и додатоци, ја прават работната површина чиста и убава.

Table Decoration & Accessories Type:
Napkin Rings
Package Included:
1Set*Napkin button:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
They are the key decoration to create a table atmosphere, with color, flavor and dishes, napkin rings to provide a finishing touch :

Поврзани производи..