• Свеж
Популарна мода американски стил едноставност акрилна абажур на отворено табела за ламба креативна топка ip55 водоотпорен тревник градина E27 уличен светлосен двор В?
zoom_in

Популарна мода американски стил едноставност акрилна абажур на отворено табела за ламба креативна топка ip55 водоотпорен тревник градина E27

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

● Едно светло надворешно светло на отворено, класичен дизајн на кафез Поминавме сертификација на UL/CE за да се обезбеди безбедност на на отворено водоотпорно улично светло на отворено. ● Градината на отворено столб на столбот е изработена од алуминиум со акрилик+акрилик, користејќи облога во прав за заштита на животната средина, униформа за боја, водоотпорен, дождот не 'рѓа, траен и долг животен век. Висок квалитет е едноставен и неверојатен . ● користи една основна сијалица E27, максимум 60 W (не е вклучен), 110-240 волти. Fallе паднеш loveубов на прекрасните сенки што ги фрла на околу кога работи . ● Едноставен и убав начин за ажурирање на привлечноста на вашите домови! Неговиот антички стил на фенер и карактеристична основа ќе додаде декоративен елемент на кој било имот . ● Светилниците се многу лесни за инсталирање и ги содржат потребните завртки во пакетот. Можете сами да ја инсталирате ламбата на отворено. Ако имате некој проблем, ве молиме контактирајте не прво во секое време . ● Едно светло надворешно улично светло, класичен дизајн на кафез. Поминавме сертификација на UL/CE за да се обезбеди безбедност на на отворено водоотпорно улично светло на отворено. ● Градината на отворено столб на столбот е изработена од алуминиум со акрилик+акрилик, користејќи облога во прав за заштита на животната средина, униформа за боја, водоотпорен, дождот не 'рѓа, траен и долг животен век. Висок квалитет е едноставен и неверојатен . ● користи една основна сијалица E27, максимум 60 W (не е вклучен), 110-240 волти. Fallе паднеш loveубов на прекрасните сенки што ги фрла на околу кога работи . ● Едноставен и убав начин за ажурирање на привлечноста на вашите домови! Неговиот антички стил на фенер и карактеристична основа ќе додаде декоративен елемент на кој било имот .

Type:
Column Headlights
Catalogue:
Outdoor Pillar Lamp / Lawn Lantern
Material:
Aluminum, Acrylic
Small Size:
Diameter
Medium Size:
Diameter
Large Size:
Diameter
XL Size:
Diameter
Color:
White
Weight:
1.3KG
Waterproof rating:
IP55
Lamp holder type:
E27 (Not included)
Number of bulbs:
1
Bulb type:
Incandescent lamps, LEDs, etc.
Voltage:
110-240V
Power:
1-60W
Product style:
Antique
Surface reatment process:
Spray scrub
Irradiation area:
5㎡-25㎡
Applicable space:
patio, garden, outdoor, doorway, gate, community, landscape, villa, etc. but this is just a suggestion, you can choose them according to your actual needs.
Package:
1 * Column lamp(without bulb):
▶If you have any problem, Leave me message here, we will reply you within 12 hours. :
Best wish. :

Поврзани производи..