• Свеж
АКУАНЕР Безжичен Лавалиер Микрофон Со Куќиште За Полнење, Приклучок и Репродукција На Безжичен Микрофон за iphone iPad, Погоден За Снимање Видео, Интервју, Влог, YouTube, Пр?
zoom_in

АКУАНЕР Безжичен Лавалиер Микрофон Со Куќиште За Полнење, Приклучок и Репродукција На Безжичен Микрофон за iphone iPad, Погоден За Снимање Видео,

DEN 415.84

Стока
check Во продавницата

Нема комплицирано поставување : на овој нов технолошки безжичен микрофон не му треба Bluetooth или КОЈА било АПЛИКАЦИЈА, само приклучете го приемникот во телефонот и вклучете го микрофонот, тој автоматски ќе се поврзе и ќе започне да работи во рок од една секунда Сеопфатен прием на звук : анти-поп сунѓер и микрофон со висока чувствителност се совпаѓаат со интелигентно активно намалување на бучавата, што сепак може да го врати висококвалитетниот оригинален звук во бучни средини. Пренослив дизајн : компактната кутија за полнење ги зема предвид и складирањето и преносливоста и може автоматски да го полни безжичниот микрофон кога не се користи, што е погодно за употреба во секое време, насекаде. Одличен безжичен дизајн : лавалиер безжичен микрофон ви овозможува целосно да се ослободите од оковите на каблите и може да одржува стабилен пренос на сигнал на долги растојанија, што го олеснува краткото снимање видео. Долго време на употреба : безжичниот лавалиер микрофон има вградена батерија на полнење, а работното време е до 8 часа. Тоа е идеален избор за вашето интервју, Снимање На You Tube/vlog, tiktok/Facebook/надворешен пренос во живо. Безжичен Лавалиер Микрофон со Куќиште За Полнење, Приклучок и Репродукција На Безжичен Микрофон за iphone i Pad, Погоден за Снимање Видео, Интервју, Влог, You Tube, Пренос Во Живо И Подкастинг.

Поврзани производи..