• Свеж
[Додатоци за беспилотни летала] Додатоци за беспилотни летала за DJI Spark Оригинален дел - 1504S Делови за поправка на мотори без четки за замена на DJI Spark Drone заменливи [за?
zoom_in

[Додатоци за беспилотни летала] Додатоци за беспилотни летала за DJI Spark Оригинален дел - 1504S Делови за поправка на мотори без четки за

DEN 491.84

Стока
check Во продавницата

Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за дрон на DJI Spark. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба. Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за дрон на DJI Spark. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. Карактеристики : 100% оригинален за DJI Поправка за партицирање за DJI Spark Dronethe Motors се исти, само монтажните плочи се различни плочи за пуштање на пропелерот за монтирање : и новата и користената се достапни во списокот, само изберете го оној што ви треба. Вклучен Pacakge : 1 парчиња 1504 S мотор за DJI Sparkbrand нов мотор : користен мотор : .

Поврзани производи..