• Свеж
Диносаурус Соѕвездие Гитара Ремен, Простор Диносаурус Вистинска Кожа Завршува, Вклучува 2 Ремен Брави &засилувач; 1 Трансферот. Прилагодливи, За Бас, Електрични &зас
zoom_in

Диносаурус Соѕвездие Гитара Ремен, Простор Диносаурус Вистинска Кожа Завршува, Вклучува 2 Ремен Брави &засилувач; 1 Трансферот.

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Не ТРОШЕТЕ ДОПОЛНИТЕЛНО На Гитара И брави за ремени ЗА гитара НИЕ ГИ ВКЛУЧУВАМЕ ЗА ВАС Овој сеопфатен комплет доаѓа со сите додатоци што му се потребни на гитаристот за да создава музика со часови. Вклучувајќи 1 Избор, 2 Брави За Ремени И 1 Стринг За Прицврстување за акустична и класична гитара!. € ДВОЈНО ПОМЕСТЕНА за ЕКСТРЕМНА УДОБНОСТ, секој ремен има двојно полнење за да спречи болки во грбот и вратот и да ужива во часовите удобно свирење гитара. ●СТИЛСКИ И ИЗДРЖЛИВ Изработен Со најквалитетни материјали, вклучувајќи врвови од вистинска кожа и висококвалитетна памучна ткаенина за да обезбеди екстремна удобност заедно со кул дизајн на ремен за гитара. ● СОВРШЕНИ Комплети ЗА ПОДАРОЦИ За Гитаристи И Музичари, Одличен Подарок За Роденден, Божиќ, Полнење Порибување, Нова Година, Црн петок, подарок за денот на Вљубените за гитарист и Празници!. ● ЦЕЛОСНО ЛЕСНО ПРИЛАГОДЛИВ И КОМПАТИБИЛЕН со сите ГИТАРИ, се прилагодува од 36" и 62", така што совршеното вклопување е загарантирано За Мажи, Жени И Деца Гитаристи.

Поврзани производи..