• Свеж
Хомојојо 2 парчиња Торба За Складирање Торба За Овошје Мрежести Кеси Мрежеста Торба За Перење Алишта За Повеќекратна Употреба Нето Торба За Чување Торба За Бебиња ?
zoom_in

Хомојојо 2 парчиња Торба За Складирање Торба За Овошје Мрежести Кеси Мрежеста Торба За Перење Алишта За Повеќекратна Употреба Нето Торба За Чување

DEN 127.68

Стока
check Во продавницата

Полиестер, ПП БЕЛИТЕ ЗАКАЧАЛКИ КОРИСТАТ ДОВОЛНО КАПАЦИТЕТ мрежестата торба има доволно капацитет за складирање зеленчук, овошје, храна, материјали за бања и многу повеќе. ВИСИ ОРГАНИЗАТОР за СКЛАДИРАЊЕ овие кеси за складирање се перат, така што немате потреба да трошите премногу пари за купување кеси. ИГРАЧКА ЗА ВРЗУВАЊЕ ИСТО ТАКА, БИДЕТЕ ТОРБИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА Фина изработка и едноставен изглед, обезбедете ја неговата популарност и корисност. ВИСЕЧКИ КЕСИ за СКЛАДИРАЊЕ мрежестата торба има доволно капацитет за складирање зеленчук, овошје, храна, материјали за бања и многу повеќе. БЕЛА ТОРБА за ТОРБИ Нашата мрежеста торба за складирање со закачалка е за перење соба, кујна, двор, на отворено и така натаму. Пакет Листа 2 х Висечки Мрежести Кеси Карактеристики - можете да ја користите мрежестата кеса за повеќекратна употреба за чување зеленчук или овошје, како кромид, компири, домати и Вреќи со Лук за Закачување Овошје и Зеленчук. - Доволно капацитет за складирање на зеленчук, овошје, храна, леб, играчки, материјали за бања и многу повеќе кесичка за складирање кромид. - Големина : 24, 50Х22, 00Х0, 50см/9, 63Х8, 65Х0 Торбичка За Штипки За Облека. - Материјал : Полиестер, Пп Виси Домашна Кујна Торба За Намирници-Мултифункционална, погодна е за складирање и купување кујна, практична за употреба.Куката на висечката мрежеста торбичка може да се ротира за 360 степени, лесна за употреба висечка мрежа.

Поврзани производи..