• Свеж
Ином Алатка Канистри За Чај Тркалезни Метални Контејнери Со Капак За Заптивки Калај Канистер Со Херметички Капаци Мали Кујнски Канистри За Чај Кафе Алатки За Скла?
zoom_in

Ином Алатка Канистри За Чај Тркалезни Метални Контејнери Со Капак За Заптивки Калај Канистер Со Херметички Капаци Мали Кујнски Канистри За Чај

DEN 104.00

Стока
check Во продавницата

?ХЕРМЕТИЧКИ КАНИСТРИ Не само За Чај, Тие Исто така Ќе Направат Одлични Тегли За Складирање, Тегли Со Бонбони И Ореви, Калапи За Подароци, Контејнери за Патување или Калапи за Складирање ?КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Гроздобер Кујнски Канистри, Селски Рустикален Декор На Фарма За Кујна, Кафе Чај Шеќер Во Кујнски Декор. ?КАФЕ ШЕЌЕР БРАШНО ПЕЧЕЊЕ СУВО СКЛАДИРАЊЕ Совршен Гроздобер Кујнски Декор За Организирање Кујнски Шалтер или на Декор За Кафе бар за Шарм На Фарма и Декор За Кујна Во Село. ?КАНИСТЕР За ОСТАВАТА, Чајната КУЈНА Дизајниран И Означен За Складирање Шеќер, Кафе и Чај, Овие Комплети Канистри За Шеќер Од Брашно За Кујната, Исто така, Можат Да Складираат Многу Други Суви Производи. Привлечни Кујнски Украси За Рустикален Декор На Домот, Декор На Фарма. ?МЕТАЛНИ ТРКАЛЕЗНИ КАЛАПИ ЗА ЧАЈ Никогаш нема Да Биде Разочарувачки Да Одговара на Вашите Домашни Стилови. Карактеристика-Големина : 4, 5х4, 5х6, 5см.- Боја : Сребрена.- Материјал : Метал.Пакет Вклучувајќи 1 х Конзерва За Складирање.

Поврзани производи..