• Свеж
Kare & kind 50 листови 3D дизајн самолепливи налепници за нокти, врв, тетоважа со уметност за нокти, декорации за нокти, декорација на уметноста на ноктите - цветните обрас?
zoom_in

Kare & kind 50 листови 3D дизајн самолепливи налепници за нокти, врв, тетоважа со уметност за нокти, декорации за нокти, декорација на уметноста

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Додатоци за нокти со повеќе бои >> Гламски ги ноктите со овие 3Д налепници за дизајн на нокти Пакетот вклучува 50 листови со различни дизајни за избор. Разновидноста на бои, форми и големини е доволна за да ги задоволите вашите потреби за дизајнирање уметност за нокти. Свртете ги ноктите со овие разнобојни декорации и одговарајте ги со вашите дневни облеки. Идеален додаток за нокти за жени, тинејџери и мали девојчиња. Симпатична мешавина на обрасци >> Дизајните вклучуваат : срца, круна, црни цвеќиња, бели цвеќиња, шарени цветни обрасци. Нанесете го на ноктите, ноктите за нозете за да го направите повеќе чудесно. Употребата не е ограничена на украси за нокти. Користете ги овие налепници за тетоважи за украсување на обични предмети дома. Создадете различни стилови и украсете картички за покани за паметни телефони и различни гаџети. Лесни и едноставни за употреба >> Овие лесни кора и налепници на налепници имаат различни големини за ноктите. Едноставно извадете го избраниот дизајн од листот и залепете го 3Д -декларатот на ноктите. Препорачливо е да нанесете врвен слој за да бидете сигурни дека дизајнот трае подолго. Користењето пинцети за отстранување на дизајнот од листот е идеално. Можете да креирате свои дизајни и да ги мешате обрасците за возбудлив изглед. Висококвалитетен материјал >> Издржливоста и квалитетот на декоратите за нокти ќе ви овозможат да уживате во нив да ги користите долго време.

Поврзани производи..