• Свеж
Дифузер за ароматерапија Gljan со далечински, дифузер за есенцијално масло од 400 ml со 4 тајмер и 7 поставки за амбиентална светлина, автоматски спреј за освежување на в?
zoom_in

Дифузер за ароматерапија Gljan со далечински, дифузер за есенцијално масло од 400 ml со 4 тајмер и 7 поставки за амбиентална светлина,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Дифузер со есенцијални масла поставени : Сетот за есенцијално масло го вклучува нашиот најпопуларен дифузер за есенцијално масло од дрво од дрво (надградена верзија од 550 мл) и топ 10 чисти есенцијални масла Лаванда, фабрика за чај, пеперминт, еукалиптус, лимон, портокалова цвет, рузмарин, кревка, кедар, есенцијални масла од цимет, одат совршено со ултразвучно дифузер за масло за да донесат поканувачки, жив и ароматичен мирис. Голем капацитет и исклучување без вода : Нашиот кул дифузер за овлажнител за магла има капацитет од 550 ml и користи состојба на технологија за дифузија на уметнички бран за да ги атомизира есенцијалните масла за подобар живот. За животниот век на производот, атомизаторот автоматски ќе се исклучи кога е без вода. Долго време работа : Овој дифузер за нафта за мириси доаѓа со 4 вградени режими за поставување тајмер : 1/3/6 часа / континуитет. Треба само да истурите доволно вода и малку есенцијално масло за да уживате во мирисот на шума. Внатрешен мир, седнете назад и потоа работа, проучете, чиста, одвиткана, вежбање, итн. Седум смирувачка светлина и деликатна магла : испарувачите на мирисот на мирисот во спалната соба користат ултразвучна технологија за да ја направат маглата поделикатна. Со растителни есенцијални масла, може да ги смири нервозни и души. Одлична ноќна светлина за малите деца кои се плашат од темната ноќ. Прекрасни подароци за вашиот lубовник и пријател : Дифузерите на пареата на арома можат да се користат како овлажнител, машина за воздушна арома, ноќно светло, одличен подарок. Да создадете мирна и удобна околина за да се опуштите и да уживате во животот. Раководкувачот на дифузер со есенцијални масла е најдобриот подарок за вашата мила. Дифузер со есенцијални масла поставени : Сетот за есенцијално масло го вклучува нашиот најпопуларен дифузер за есенцијално масло од дрво од дрво (надградена верзија од 550 мл) и топ 10 чисти есенцијални масла. Лаванда, фабрика за чај, пеперминт, еукалиптус, лимон, портокалова цвет, рузмарин, кревка, кедар, есенцијални масла од цимет, одат совршено со ултразвучно дифузер за масло за да донесат поканувачки, жив и ароматичен мирис. Голем капацитет и исклучување без вода : Нашиот кул дифузер за овлажнител за магла има капацитет од 550 ml и користи состојба на технологија за дифузија на уметнички бран за да ги атомизира есенцијалните масла за подобар живот. За животниот век на производот, атомизаторот автоматски ќе се исклучи кога е без вода. Долго време работа : Овој дифузер за нафта за мириси доаѓа со 4 вградени режими за поставување тајмер : 1/3/6 часа / континуитет. Треба само да истурите доволно вода и малку есенцијално масло за да уживате во мирисот на шума. Внатрешен мир, седнете назад и потоа работа, проучете, чиста, одвиткана, вежбање, итн. Седум смирувачка светлина и деликатна магла : испарувачите на мирисот на мирисот во спалната соба користат ултразвучна технологија за да ја направат маглата поделикатна.

Name:
Aromatherapy steam diffuser, humidifier
Capacity:
400ml
Product working time:
continuous spraying for 10 hours
Timing:
1H/3H/6H/0N
Material:
PP/ABS/PC
Lighting:
7 colors
Function:
timing / water shortage, automatic power off when rollover
Size:
16.8*12cm / 6.6*4.7 inches
Wire length:
1.7 meters
Spray range:
15- 50 square
Carving Button:
Press Light -- turn on or off the lights, and adjust the colors of light one by one, 15 colors in total.:
Press Mist -- set up the time from 1 hour / 3 hours / 6 hours / Continue On, it would be power-off automatically once it runs out of water or time's up.:
Change the mist mode by pressing Mist button for 3 seconds. One beep means weak mist, two means stronger mist.:
Packing list:
aroma diffuser x1, manual x1, Power Adapter x1
Note:
We only sell aroma diffusers, excluding essential oils.
If you have any questions, please feel free to contact us, we will actively solve it for you.:
Your satisfaction is our unremitting pursuit. :

Поврзани производи..