• Свеж
Без Држач ЗА ЅИД НА ТВ СО Обетка, ЗАКАЧАЛКА ЗА ТВ БЕЗ Гипс Картон Без Оштетување, Без Вежба, Без Завртки, ТВ Со Рамен Екран Со Сув Ѕид Лесна Инсталација Бар држач одго?
zoom_in

Без Држач ЗА ЅИД НА ТВ СО Обетка, ЗАКАЧАЛКА ЗА ТВ БЕЗ Гипс Картон Без Оштетување, Без Вежба, Без Завртки, ТВ Со Рамен Екран

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

[КОМПАТИБИЛНОСТ НА МОНТИРАЊЕ НА ЅИД БЕЗ СТОЛПЧИЊА] - Лентата За Телевизори За Гипс Картон одговара НА samsung, SONY, LG, VIZIO, TCL, ЕЛЕМЕНТ, SCEPTRE, HISENSE и други тв брендови помеѓу 13 и 55 Инчни големини на екранот и до 99 фунти со големина НА VESA 100x100mm до 400*400mm (моделите ЗА монтирање НА VESA се растојанијата (во mm) помеѓу четирите дупки за завртки НА ЗАДНИОТ ДЕЛ ОД ТЕЛЕВИЗОРОТ) Сместување На Поголемиот Дел Од Телевизиските Модели на Пазарот Дебелината на гипс картон мора да биде поголема од 0,3". [Не Е Потребно Искуство, 3 МИН БРЗА И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА] - Доаѓа со целиот потребен хардвер за монтирање, детален англиски водич за графичка инсталација што е всушност корисен. Ауоас без обетка, без тв за дупчење шупливите ѕидни држачи може да се соблечат за едноставна инсталација од едно лице. што ви помага да ја инсталирате оваа МОНТАЖА НА тв со ЦЕЛОСНО движење БЕЗ никакви проблеми. [УНИВЕРЗАЛЕН МОНИТОР ЅИД МОНТАЖА] - Auoace cleat нема штета сув ѕид монтирање идеален за големи компјутерски монитори, особено големини 13, 17, 19, 21, 24, 27, 32, 34, 35 инчни ултравидни монитори со ОБРАСЦИ НА ВЕСА од 100х100 мм до 400х400мм дупки за монтирање (моделите ЗА монтирање НА ВЕСА се растојанијата (во мм) помеѓу четирите дупки за завртки на задниот дел од телевизорот).

Поврзани производи..