• Свеж
АДФХЗБ Мини Вентилатор За Врат Силен Ветер Без Раце Личен Висечки Врат 4 Брзина 360° Вентилатор За Ладење Пренослив USB Ширина На Слободно Прилагодување За Полнење Но?
zoom_in

АДФХЗБ Мини Вентилатор За Врат Силен Ветер Без Раце Личен Висечки Врат 4 Брзина 360° Вентилатор За Ладење Пренослив USB Ширина

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

●4 Брзини На Ветерот И Продолжете Со Ладење● Преносливиот вентилатор за вратот може да прилагоди 4 брзини на ветерот по своја волја за да ги задоволи сите ваши потреби Вентилаторот за вратот е дизајниран со 48 уникатни излези за воздух, опкружувачки 360 степени и може брзо да се излади за 3 секунди. ●НЕВЕРОЈАТНО 10 ЧАС КОНТИНУИРАНО ВРЕМЕ на ТРЧАЊЕ ● Заборавете на евтините fans вентилатори за вратот со кратки времиња на трчање, нашиот Пренослив Вентилатор за Вратот обезбедува неверојатни 3-10 континуирани часови со високи перформанси, ледено ладење со едно полнење, благодарение на нашиот ултра висок капацитет 2000mah мемориски ефект бесплатни Ли-Јонски батерии на полнење!. Qultra-тивка и Издржлива Q вентилаторот За вратот за ладење со намалување на бучавата околу 25db носи прилично и ладно ветре.Овој вентилатор има голема моќност, но тежи само 223грама и не е тежок за носење. Дури и ако го носите еден ден, нема да се чувствувате исцрпено. ●Свитклив И Флексибилен ● вентилаторот за висечки врат е изработен од висококвалитетен мек силика гел, Аголот може да се прилагоди по своја волја, може подобро да одговара на кожата, може ефикасно да спречи лизгање, флексибилен е и не е лесен за кршење. Покрај тоа, има функција на топлинска изолација, што може да спречи вентилаторот да работи премногу долго за да произведе топлина и да предизвика непријатност на вратот. 100% Задоволство Или Вашите Пари-Назад Ние сме одговорни за нашите производи и клиенти. Ако имате какви било проблеми со нашиот производ, ве молиме контактирајте со нас прво, ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа. Добар вентилатор против топли бранови~1. 4 брзини прилагодлив вентилатор2. 360° искуство за ладење3. Материјал за кожа, удобно4. Мотор без четки, помал шум5. USB-C кабелот за полнење е попогоден6. 2000mah батерија со голем капацитет, Работи 3-10 часа спецификација : Модел На Производ : A6product Тежина : 223gpackage Големина : 182x66x257mmproduct Материјал : Силикон+Appower Влез : DC 5 V 1archarging интерфејс : USB-Chwh што добивате?Кориснички Прирачник x 2 A USB C Кабел за Полнење x 2 A Личен Вентилатор без Раце x 2 MORE ПОМОЌЕН ветер-ултра-брз мотор и дво-турбо дизајн вградени-во 60 сечила на вентилаторот се ротираат за брзо собирање на голема количина воздух вшмукан од влезот на воздухот и горниот импулс и долниот излез на воздухот вежба-нема да падне одржувајте кул во секое време.

Product Model:
A6
Product Weight:
223g
Package Size:
182x66x257mm
Product Material:
Silicone+ABS
Power Input:
DC 5V 1A
Charging interface:
USB-C
What do you get ?:
A User Manual x 2:
A USB C Charging Cable x 2:
A Hands-free Personal Fan x 2:
MORE POWERFUL WIND-ultra-high-speed motor and twin-turbo design:
Built-in 60 fan blades rotates to quickly collect a large amount of air sucked in by the air inlet and upper momentum and a lower air outlet:
EXERCISE - Won’t fall off:
Keep cool at all times. No fear of intense heat and be more energetic. Adjustable design, will not fall off during exercise:
WORK - Keep silent:
Bid farewell to sultry heat, always keep a clear mind, and keep delicate makeup all day long:
REST- Ensure safety:
Enjoy the cool natural wind.No fan blades and will not pinch hair. Can be used by the adult and children:
Anyone Anytime Anywhere:
Anyone :Doctor/Chef/Outdoor Worker/Makeup Artist/Office Clerk/Elderly/Child……:
Anytime:Traveling, Camping, Picnic, Hiking, Cooking, Study room……:
Anywhere :
Outdoor/ Indoor/ office……

Поврзани производи..