• Свеж
2 ПАРЧИЊА 3FT LED Камшик Светла, NOVSIGHT 360° Spiral RGB Led Бркање Камшик Светлина Со Знаме Далечински Управувач ЗА ХИВ АТВ АНТЕНА Водоотпорен Предупредување Осветлени За Надво?
zoom_in

2 ПАРЧИЊА 3FT LED Камшик Светла, NOVSIGHT 360° Spiral RGB Led Бркање Камшик Светлина Со Знаме Далечински Управувач ЗА ХИВ АТВ АНТЕНА Водоотпорен

DEN 1516.64

Стока
check Во продавницата

?[360° СПИРАЛНИ LED Светла за Камшик] novsight led светла за хив со уникатен спирален дизајн од 360°, обезбедете 300 Led Диоди по нога, поголема осветленост, проверете дали сте видливи во секое време Светлото ЗА КАМШИК ПРЕДВОДЕНО ОД RGB може да произведе 10 брзини на блиц и 22 динамички режими, дајте му на вашиот автомобил остар изглед. ?[Лесно За Инсталирање] дизајн На Приклучок И играње за брза инсталација од кој било, може да се инсталира во која било положба што ја сакате, што додава креативно осветлување на вашето возило за украсување. Универзалните ЛЕД камшици совршени за камион, атв, хив, Кабриолет Со Дини, 4 Тркала, Количка За Голф, Картинг, Мотоцикли, индустриска опрема. ?[ФЛЕКСИБИЛНА Конструкција И Издржлива] новогодишното светло за камшик за атв е покриено СО ПРОЅИРНА цевка ЗА смалување на топлина И силикон со висока цврстина за заштита НА ЛЕР чипот од вода и прашина, додека обезбедува одлична флексибилност и механизам отпорен на удари, обезбедува долг работен век. ?[Водоотпорен] НАШИТЕ LED чејс камшик светла се IP67 водоотпорен рејтинг, песок и отпорен на удари. Заштитете ГИ МОНИСТА НА ЛЕД-ламбата.Намалете ги грижите кога користите камшик светла. ?[Ќе Добиете] : 2 парчиња 3ft СПИРАЛНИ LED светла за камшикување ,далечински управувач 1pc, АМЕРИКАНСКО знаме 2 PCS, контролна кутија 1pc, упатство за употреба 1pc.

Поврзани производи..