• Свеж
Прилог За Јаже За вежбање Најлон, Машина За Јаже За Влечење Трицепс, Со Карабина За Прицврстување И Моќен Кабел За Рачка Комплетен, За Мускулите Вежбајте Домашна Те?
zoom_in

Прилог За Јаже За вежбање Најлон, Машина За Јаже За Влечење Трицепс, Со Карабина За Прицврстување И Моќен Кабел За Рачка Комплетен,

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●ТРИДЕЛНА КОМБИНАЦИЈА●Прицврстување За Повлекување Јаже / моќна рачка / кука за прицврстување карабинот ви овозможува да креирате мускул со полно работно време на главата трицепс назад рамо и стомак за обука ●ЕФЕКТИВНА ОБУКА●јаже за влечење Јаже Со Јаже За Трицепс, јачината на стисокот ќе се подобри. Нашата рачка од лат јаже е погодна за домашна употреба или теретана, особено кога има ограничени додатоци и машината е бесплатна. Одлична алатка за зајакнување на мускулите во трицепсот, бицепсот, грбот, рамената и стомачните мускули и подобрување на јачината на стисокот. ●СИЛЕН и РОБУСТЕН q Приклучок За Кабел За Трицепс Изработен од цврст најлонски материјал за максимална издржливост и долговечност. Овие плетенка најлон јажиња се дизајнирани да се справи со големи тежини за заплеткување слободен искуство. Тежок плетен јаже со висококвалитетни гумени краеви за дополнителна удобност. €ЛЕСЕН за УПОТРЕБА lat јажето за повлекување има метален прстен што може да се заврти нагоре за лесно прицврстување на карабини на универзални системи за вежбање и кабелски уреди. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе го решиме проблемот за вас што е можно поскоро. Зошто Да Изберете Хепу Тежок Трицепс Прицврстување на Јаже? Предност : 1. Вежби За цело Тело, сите ефикасно обучени, трицепс, бицепс, рамења и стомачни мускули. Големите, цврсти гумени краеви обезбедуваат сигурно и удобно држење. Тежок Плетенка Јаже, Со користење на силна најлон јаже, јажето е направен ОД ЈП и ГОДИШНО влакна да се создаде силна и силна текстура.

Product name:
Triceps Push Pull Rope
Product color:
reddish black
Product material:
nylon rope, steel hanging buckle, plastic plastic head
Product features:
can be used to work out biceps, biceps, shoulder, abs, etc.
Product size:
total length 68cm diameter 2.8cm
Package content:
1✘ Triceps Push Pull Rope :
2✘ Multifunctional, powerful handle :
3✘Snap hook carabiners :
Note:
1.Please check that the ends of the handle are properly tightened before each use. :

Поврзани производи..