• Свеж
Огледало за шминка за мали огледала, огледало на десктоп, може да се ротира креативно декоративно злато HD десктоп огледало огледало
zoom_in

Огледало за шминка за мали огледала, огледало на десктоп, може да се ротира креативно декоративно злато HD десктоп огледало огледало

DEN 5235.68

Стока
check Во продавницата

Преносно и разноврсно : Ова огледало за убавина може да се постави на секоја работна површина или маса, зазема мал простор на countertops, суети, маси за облекување, маси за шминка или гардероба за спални соби *Огледало за шминка Ова суета огледало е погодно за сите мебел и добри додатоци за украсување мебел. Гарантираме дека ви се допаѓа ова огледало. *Материјал : метал, стакло, големина : 30 см, 34 см, 38 см. *Огледало, плус меки и мазни линии, испушта уникатна екстраваганција. *Закривената рамка во форма на срце, ја прави рамката убава и цврста. Преносно и разноврсно : Ова огледало за убавина може да се постави на секоја работна површина или маса, зазема мал простор на countertops, суети, маси за облекување, маси за шминка или гардероба за спални соби. *Огледало за шминка Ова суета огледало е погодно за сите мебел и добри додатоци за украсување мебел. Гарантираме дека ви се допаѓа ова огледало. *Материјал : метал, стакло, големина : 30 см, 34 см, 38 см. *Огледало, плус меки и мазни линии, испушта уникатна екстраваганција. *Закривената рамка во форма на срце, ја прави рамката убава и цврста. Огледалото за шминка е одлична идеја за подарок, особено за Божиќ, Нова Година, Ден на мајките, за сестри, сопруги, девојки, уметници за шминка.10x зголемување на суетата, погоден за спална соба, бања, хотел, приватен автомобил и патување.

Product Name:
Wall mounted mirrorMaterial
If you have any questions about this product, please contact us and we will reply you within 24 hours. Buy with confidence.:
Please feel free to contact us if there any issue when you receiving or using the magnifying makeup mirror and we will get back to you within 24 hours. :

Поврзани производи..